Kennisplatform Energie
Bekijk deze email in je browser

Energiecoaches in de wijk

In Leeuwarden worden energiecoaches ingezet om mensen met een zogenaamde smalle beurs te helpen om hun energierekening omlaag te krijgen. Jasper van Commenee, Beleidsmedewerker Duurzaamheid bij de gemeente, en Klaas Hofman, energiecoach, vertellen wat dit de burgers oplevert.  

"Participatie cruciaal voor warmtetransitie"

Deze zomer ondertekenden Vattenfall en coöperatie Energiek Poelgeest een intentieovereenkomst om samen te onderzoeken wat er nog nodig is om de ruim 1.000 woningen in Poelgeest (gemeente Oegstgeest) te verwarmen met warmte uit water (aquathermie). 

Hoe actief is jouw buurt

Veel Nederlanders zijn al aan de slag met het verduurzamen van hun woning. Wil jij ook je huis verduurzamen? Op het platform SlimmeBuur vind je meer dan 2700 buren in Nederland die je graag op gang helpen met tips en advies. Zo vind je dus altijd een buur die antwoord heeft op jouw vragen.

Fijne feestdagen!

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2021. Namens team Energie+ wensen wij iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! De volgende nieuwsbrief zal in januari 2022 gestuurd worden. 

Volg jij Energie+ al op LinkedIn?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de LinkedInpagina van Energie+. Ook lees je regelmatig artikelen gratis via LinkedIn. Genoeg voordelen dus!
Klik hier om de pagina te volgen!

Events

Introductie in de energietransitie

De energietransitie lijkt vooral over geld en techniek te gaan. Terwijl het juist een sociale opgave is. Daarom organiseert Energie+ de training Introductie in de energietransitie. Tijdens de bijeenkomsten brengen we je op de hoogte van alles wat je als opbouwwerker moet weten over de energietransitie.  

Partners van Energie+
Redactie: Yvette Vierhout | energieplus@aeneas.nl | www.energieplus.nl | Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2051010. Je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van Energie+ omdat je je hebt aangemeld of omdat hij is doorgezonden door iemand die graag wil dat je er kennis van neemt.

Copyright ©2020 Energie+, alle rechten voorbehouden.

Wil je je e-mailinstellingen wijzigen?Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit