Nieuwsbrief Energie voor bedrijven juni 2014

4 years ago


Text only:


Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


juni 2014Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

La Façade, duurzaamste kantoornieuwbouw


La Façade, het nieuwe kantoor tegenover het centraal station is het meest duurzame kantoor van ’s-Hertogenbosch. Volgens Breeam.nl scoort het gebouw Zeer Goed (drie sterren) op het gebied van duurzaamheid. Breeam is sinds enkele jaren alom geaccepteerd als hét keurmerk voor de gebouwde omgeving.


Lees verder...

BEC-congres: Vaart maken


Op 2 juli houdt het BEC zijn jaarlijks congres. Dit keer op de SPARK-campus aan de Graafsebaan. Naast het plenaire gedeelte, staan er acht interactieve sessies op het programma. [http://www.bosscheenergieconvenant.nl/congres2014/sessies-samen-versnellen/] De workshop Ga Ondergronds gaat over duurzame en rendabele opties voor warmte en koude uit bodem, riolering en drinkwaterleiding. Een korte vooruitblik.


Lees verder...

‘Een uitdaging om het beter te doen met minder’McDonalds aan de Hooge Steenweg in ’s-Hertogenbosch is onlangs compleet verbouwd. Dat leek franchisenemer Hans van Hoof een goed moment de zaak een stuk duurzamer te maken. Led-verlichting, watervrije toiletten, warmteterugwininstallatie en energiezuinige koelcellen zijn de voornaamste aanpassingen die hij doorgevoerd heeft.


Lees verder...

Gratis online cursus energiebewust ondernemenBewust omgaan met uw energieverbruik? Op 15 september 2014 start de gratis online cursus energiebewust ondernemen. De interactieve onderwijsmethode biedt praktische informatie over energiebesparing en duurzame opwekking.


Lees verder...

Zonnepanelen sportverenigingZeilvereniging Oosterplas heeft afgelopen winter als één van de eerste Bossche sportverengingen 28 zonnepanelen op haar dak gelegd. Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft de zonnepanelen voorgefinancierd uit een speciaal hiervoor opgericht fonds. Ook andere sportverenigingen kunnen hier gebruik van maken.


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019