NIEUW: cursus zeemeermin/man zwemmen

Deze cursus van zwembad de Does bestaat uit 3 lessen met een echte zeemeermin/man staart. Zwemjuf Maartje leert alle deelnemers hoe ze de staart moeten gebruiken om als een echte zeemeermin/man te zwemmen.
Meer...



Valentijnsdisco's

Vrijdag 10 februari kunnen alle kinderen weer heerlijk swingen op de leukste muziek tijdens de Valentijndisco bij Dwars Leiderdorp (SCw)en de Aquadisco in zwembad de Does.




Voorjaarsvakantieprogramma bij zwembad de Does

Verveel je deze voorjaarsvakantie geen moment! Het activiteitenprogramma van zwembad de Does staat garant voor heel veel plezier. Met een gezellige sport- en speldag in Sporthal de Does en veel spetterend plezier in het zwembad rondom het thema JUNGLE is de vakantie zo weer voorbij.
Meer...



Sportkennismaking

Wist u dat lokale sportaanbieders samen met het Sport Servicepunt een sportief en leuk geprijsd kennismaking programma hebben samengesteld? Neem eens een kijkje op www.sportleiderdorp.nl (rubriek kennismaking)er zit vast een leuke activiteit bij!
Meer...



50+ sportdag

Heeft u zin in een sportief dagje uit en wilt u kennismaken met sport- en beweegactiviteiten die in en rondom Leiderdorp worden aangeboden? Dan is de Sportfondsen 50+ Sportdag iets voor u!

Datum: woensdag 8 maart 2017
Locatie: Sporthal de Does
Kosten: 7,50 (incl. lunch)
Sportaanbod: conditietraining, zaalsport, koersbal en pilates

Meer...



     

Afmelden voor de nieuwsbrief