Nieuwsbrief februari 2018

10 months ago


Text only:

Leven jullie nog na een stormige maand (en toetsweken)?


Het was even doorbijten afgelopen weken. Het weer was bikkelhard, net als de toetsweken. Om even bij te komen van de maand hier het beste van de redactie. Even ontspannen!


Als jongen make-uppen


Vrijwel elk meisje staat 's ochtends voor de spiegel om wat puistjes weg te werken en een kleurtje aan te brengen op de lippen. Maar niet alleen meisjes voeren dit ritueel iedere ochtend uit. Er zijn ook heel wat jongens die dit doen. Lees hier het verhaal van Wessel.


 


Het verhaal achter de tattoo 


Misschien heb je er wel eens over nagedacht: het nemen van een tattoo. De 18-jarige Saar heeft een tattoo die voor haar een hele speciale betekenis heeft. Lees hier het verhaal achter de tattoo.


Lotte wil niets liever dan dood


Doodgaan lijkt iets voor mensen die oud zijn. Lotte is pas twintig maar wilt niets liever dan dood. Zij heeft al haar hele leven lang last van mentale ziektes en heeft er voor gekozen om vrijwillig uit het leven te stappen. Lees hier haar verhaal.Is 'Send nudes' een goede openingszin? 


Er staat weer een nieuwe video van Spijbeluur online vol met zwoele vragen over seks en liefde. En als die vragen dan ook nog eens beantwoord worden door de enige echte Levy Jansen, ja dan moet je wel kijken. Check hier de video.


 Luizen verspreiden zich via selfies en knuffels.


 Waarom je moet solliciteren bij scholieren.com


 


Al jouw vragen over nieuwe media 


#MediaMania is de nieuwe blogreeks op Scholieren.com die jou alles vertelt over de media van vandaag. Van openbare wifi-netwerken tot fake news en van online leertools tot de grootste snapchatblunders van docenten. Check hier het eerste artikel.


Heb jij een vraag over nepvolgers, social media of Google? Stuur je vraag naar david@scholieren.com en wij zoeken het voor je uit.


Jouw verhaal in de nieuwsbrief?


Op elke school gebeuren vette dingen. Een gruwelijk brandoefening, een uit de hand gelopen grap of een docent die je onterecht een slecht cijfer geeft (oke oke, minder vet). Laat het weten via oscar@scholieren.com en wie weet komt jouw verhaal in de volgende nieuwsbrief. 


En niet vergeten Scholieren.com te volgen op Youtube, Instagram, Facebook en doe ook maar Twitter.


Vragen, opmerkingen of tips? Mail naar oscar@scholieren.com. Afmelden op deze nieuwsbrief kan hier.


Scholieren.com

Categories: Training | Studies | Education Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018