Bekijk deze e-mail in je browser
Header met het campagnebeeld van Boulevard
Het is bijna zover! Vanaf morgen start de 38e editie van Theaterfestival Boulevard. Het belooft weer een mooie editie te worden met vele fijne voorstellingen. Het is de komende 11 dagen fijn vertoeven op de Parade en in het Zuiderpark. Naast de vele voorstellingen die hier plaats vinden zijn er heerlijke terrassen en horecagelegenheden. Kom dus zeker langs!

Ben je nog besluiteloos over welke voorstelling je wilt gaan bezoeken? Gebruik dan onze keuzehulp. Hier hebben we ons programma in diverse categoriën verdeeld. Zoek de categorie die je aanspreekt en vind de voorstelling die je wilt zien!
Keuzehulp

OPENING THEATERFESTIVAL BOULEVARD

Trap Boulevard 2022 meteen goed af met de opening van het festival op donderdag 4 augustus vanaf 15.30 uur op het Parkpodium. Naast een welkomstwoord van directeur-bestuurders Dana Kibbelaar en Tessa Smeulers, zijn er acts van muzikaal duo King Sisters en circusperformer Luuk Brantjes. Tot dan, en tot daar!
Meer informatie

TIPS: LIEFDE VOOR MUZIEK

do. 4 aug.
Mensen zeggen dingen
MY LONELINESS IS KILLING ME
Letterlustigen, woordwilligen! De beste spoken word artiesten uit Nederland en België gaan je op Boulevard 2022 vertellen waar het om gaat. De Britney band zorgt voor de muzikale omlijsting.

Koop tickets
do. 4 aug.
YIN YIN
Een muzikale grap in 2017 groeide uit tot deze Thai Psych Funkband die met geestverruimende liveshows hoge ogen gooide op o.a. Lowlands. Siam funk, disco, electronica en wereldmuziek!

Koop tickets
4 t/m 8 aug.
Karlijn Hamer
KISS THE EARTH, YOU SCUMM

Nederland is er ontegenzeggelijk klaar voor: een muzikaal woedepodium. Want woede wekt daadkracht en is de motor voor verandering. Vlammend muziektheater!

Koop tickets
4 t/m 9 aug.
Gery Mendes / Orkater
BORBOLETAS

Was mijn vader een held of een verrader? In de ontroerende muziektheatersolo Borboletas vlindert Gery Mendes langs mogelijke antwoorden.

Koop tickets
za 6 aug.
SONNY RAGG
Vijfkoppige Bossche band die Nederland gaat redden: ze wekt duurzame energie op. Invloeden: James Brown, Lenny Kravitz, Kool and the Gang, Wild Cherry en The Black Crowes.

Koop tickets
zo 7 aug.
KOMODO
Utrechtse psychedelische rock-’n-roll met invloeden van woestijnblues, surfrock, 60’s pop, hiphop, rumba en Indiase raga. Very very danceable. Komodo, gaan met die varaan.

Koop tickets

TIPS: HEDENDAAGS EN URGENT

4 t/m 14 aug.
Kristel van Issum
#CATALOG OF SHADOWS

#Catalog of Shadows II is een fascinerend vlechtwerk van gesproken woord, beeld, audio, video en speciaal gecomponeerde muziek. Het knipoogt naar cult classics, waargebeurde detectives, muziekvideo’s en de coronatijd. 

Koop tickets
4 t/m 14 aug.
Werkplaats van de Woestijne & Jurrien van Rheenen
HET GEWICHT VAN EEN GEDACHTE

Alles heeft een gewicht. Van lichte invallen en zware overpeinzingen tot obsessies. Waar je je gelukkig niet aan kunt vertillen, is deze performance over depressieve gedachten. Het lichte uitgangspunt: zwaarte hoort bij het leven.

Koop tickets
4 t/m 14 aug.
Selma Selman
ANTIFRAGILE BODY

Voor Antifragile Body maakte Selma Selman [1991] een gespiegelde podiumkooi. In deze spannende ruimte onderzoekt ze de invloed van social media en digitale communicatie.

Koop tickets
5 & 6 aug.
Ira Brand
WAYS TO SUBMIT

Dominantie is het onderwerp, maar ook onderwerping is dominant in Ways To Submit, een intrigerende performance van de Britse maker Ira Brand 

Koop tickets
5 t/m 10 aug.
Eva Line de Boer / Het Zuidelijk Toneel
INFINITY CHAN

In de theatervoorstelling Infinity Chan zoekt een vrouw geborgenheid in de donkerste kelders van het internet. Een sterke maag helpt. Maar hoe sterk moet de geest zijn? Theatermaker Eva Line de Boer logt in op een unheimische wereld die op anime – Japanse animatiekunst – is geïnspireerd.

Koop tickets
5 t/m 14 aug.
Dries Verhoeven
THE NARCOSEXUALS

Geïnspireerd door verhalen van vrienden dook Dries Verhoeven in de wereld van seksueel drugsgebruik. Hij vraagt zich af of we in de toekomst alleen nog maar intiem kunnen zijn met elkaar nadat we onszelf hebben gedrogeerd. The NarcoSexuals speelt zich af in een huis op een verlaten plek waar je zo lang als je wil door de gordijnen naar binnen mag kijken.

Koop tickets
TICKETS
Tickets koop je makkelijk en snel online via onze website.
www.festivalboulevard.nl
Foto: Jean Philipse

GENIETEN BIJ BOULEVARD

We stillen honger en lessen dorst. Dat doen we op z'n zuidelijks, met overgave. In het Zuiderpark vind je watertandend veel lekkers. Restaurantjes, foodtrucks, bars, de koffiekever en terrassen. Van luxe tot simpel, van vis en vega(n) tot steak, biofriet en ijsjes. Van lunch tot diner, van champagne tot ranja met kraanwater. Op de Parade is het heerlijke relaxen op het terras. Ook kun je hier genieten van gerechten uit het Midden-Oosten. Let op: PIN-only. 
Meer over eten en drinken
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief