Nieuwsbrief gemeente Boxtel 
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 15 oktober 2024
Vier de vrijheid: gemeente Boxtel 80 jaar bevrijd
Dinsdag 24 oktober 1944. Na bijna vijf donkere bezettingsjaren begon op deze dag de zon in Boxtel, Liempde, Esch, Lennisheuvel en omliggende dorpen weer te schijnen: ‘we zijn vrij!’. Inmiddels zijn we in de gemeente Boxtel alweer 80 jaar bevrijd. Daarom worden er verschillende herdenkingen en activiteiten georganiseerd in onze gemeente om samen 80 jaar vrijheid te vieren.

Lees verder
Uitnodiging: Dag van de Ondernemer
Wij zijn trots op de vele ondernemers die onze gemeenten rijk zijn. Ook dit jaar slaan we als gemeente Boxtel en gemeente Sint-Michielsgestel de handen ineen. We organiseren het jaarlijks terugkerende ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer: vrijdag 15 november 2024. De dag om onze ondernemers in het zonnetje te zetten!

Lees verder
Meld je aan voor de Fittestdag
Jezelf fit en vitaal voelen is niet alleen belangrijk, maar ook heel fijn. Op zaterdag 26 oktober organiseren wij weer de Fittestdag in Gemeenschapshuis De Walnoot. Een ochtend vol workshops over valpreventie, voeding, en beweging. Je kunt je nog aanmelden voor groep 1. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Lees verder
Inschrijven voor pacht landbouwgrond
De gemeente Boxtel verpacht verschillende kavels landbouwgrond voor gebruik. Het is mogelijk om je hiervoor in te schrijven.

Wat zijn de voorwaarden?
Om recht te hebben op een perceel, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:  

Je hebt een landbouwbedrijf. Dit staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Je landbouwbedrijf is gevestigd in de gemeente Boxtel.
Je moet zelf de grond gebruiken. 

Lees verder
Uitnodiging: woonwensen voor nu en later
Onder het motto ‘Woonwensen voor nu en later’ organiseert Seniorenvereniging Boxtel in samenwerking met KBO-Brabant en de gemeente Boxtel wijkgerichte bijeenkomsten voor mensen die hun (mogelijke) woonsituatie of die van hun ouders willen onderzoeken. Of meer willen nadenken over een buurt waarin buren elkaar kennen en kunnen helpen.

Lees verder
Energie besparen en verduurzamen
Het is herfst. De dagen worden korter en het energieverbruik hoger. Tijd om daar eens goed naar te kijken. Wil je energie besparen en verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen? De energiecoaches van Contour de Twern helpen je graag.

Kom naar een van de inloopavonden en ontvang een advies op maat. De inloopavonden vinden plaats bij St. Ursula tussen 18.30-20.30 uur op: Dinsdag 5 november en dinsdag 3 december.
Evenementen­kalender
Bekijk al onze evenementen
Wegwerkzaamheden in Boxtel

Op deze pagina van onze website vind je actuele informatie over alle wegwerkzaamheden in onze gemeente.
Bekendmakingen

Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten