Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 13 augustus 2024
Tijdelijke spoedaanvragen voor reisdocumenten niet mogelijk

Op dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus is het niet mogelijk om een spoedaanvraag voor een paspoort of ID-kaart te doen. De producent voert dan namelijk onderhoudswerkzaamheden uit.

Lees verder
Alle vervoersmogelijkheden op de website vervoer voor mij

Onder het motto ‘Mobiliteit is Meedoen’ helpt de nieuwe website Vervoer Voor Mij, van Stichting Vervoer voor Elkaar en bureau Buitenlijn, je om te reizen in jouw gemeente. Op www.vervoervoormij.nl vinden inwoners, zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers informatie over vervoer. 

Lees verder
De WSD helpt je aan het werk

WSD is het sociaal ontwikkel- en werkbedrijf en werkt in negen gemeenten: Boxtel, Sint-Michielsgestel, Best, Vught, Son en Breugel, Nuenen, Oisterwijk, Meierijstad en Oirschot. Samen met WSD helpen we inwoners van Boxtel die om uiteenlopende redenen niet zelfstandig aan het werk kunnen of hulp nodig hebben bij het vinden van werk. 

Lees verder
Ben je voorbereid op een noodsituatie?
Een aanslag, extreem harde storm of een overstroming: je hoopt natuurlijk dat het je nooit overkomt. Maar als je tóch in een noodsituatie belandt, kan een goede voorbereiding cruciaal zijn. Heb jij genoeg eten in huis om een paar dagen door te komen? En kun je voor licht zorgen als er geen stroom is? Het hebben van een noodpakket kan van levensbelang zijn in noodsituaties. Toch blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis (2023) dat minder dan één op de vier Nederlanders een noodpakket in huis heeft.  

Lees verder
Wegwerkzaamheden in Boxtel
Bekijk al onze wegwerkzaamheden
Bekendmakingen

Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Evenementen­kalender
Bekijk al onze evenementen
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten