klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

nieuwsbrief gemeente culemborg
10 november 2016

gemeente culemborg

actueel

Vacature burgemeester Culemborg
10 november 2016, 23:52 uur.
Culemborg zoekt een nieuwe burgemeester: een vernieuwende bestuurder met goede sociale antenne die midden in de stad staat en verbinding moet kunnen leggen tussen de verschillende Culemborgse bevolkingsgroepen.

Vrijwilligers om Mantelzorgers Time out te geven
10 november 2016, 10:00 uur.
Zorgt u voor iemand anders en heeft dat uw leven veranderd? Kunt u daardoor niet meer doen wat u graag wilt? Misschien heeft u familie, buren, vrienden of kennissen die u hierbij willen helpen door de zorg een paar uur over te nemen. Maar misschien lukt dat niet. Dan kan ElkWelzijn u helpen.

Vrijwilliger van de Week: Jaco Buiter
9 november 2016, 17:26 uur.
De gemeente Culemborg en ElkWelzijn zetten graag een vrijwilliger in het zonnetje. Deze week: Jaco Buiter van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes.

Dag van de mantelzorg
9 november 2016, 17:25 uur.
Afgelopen zaterdag deden zon 90 mantelzorgers mee aan diverse activiteiten die georganiseerd waren voor de Dag van de Mantelzorg 2016.

Culemborg Gezond en in Beweging
9 november 2016, 17:20 uur.
Heeft u ideen hoe mensen gezond en actief kunnen blijven? Met die oproep gaf wethouder Sidali het startschot voor Culemborg Gezond en in Beweging tijdens een werkconferentie op 1 november 2016. Ruim zestig mensen kwamen naar het stadhuis. Er werden zeventien ideen gepitcht. Drie ideen werden beloond met een waardecheque.

Gladheidbestrijding
9 november 2016, 15:25 uur.
In deze periode van het jaar houdt de gemeente de wegen weer extra in de gaten. Bij gladheid strooit de gemeente aan de hand van een gladheidbestrijdingsplan. Daarin staat bijvoorbeeld in welke volgorde de wegen gestrooid worden.

Eerste Vrijwilliger van de Week
9 november 2016, 13:49 uur.
De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes Afgelopen werd vrijdag 4 november verrast met een bezoek van wethouder Sidali. Hij benoemde Jaco Buiter als de eerste Vrijwilliger van de Week.

Groen binnen de singels
9 november 2016, 13:39 uur.
Wilt u meedenken over hoe de Culemborgse binnenstad, het gebied tot aan de singels, groener kan worden? Dat kan! Op 21 november 2016 organiseert de gemeente een bijeenkomst in het stadhuis, van 19.00 21.00 uur. Noteer deze datum alvast, volgende week volgt meer informatie.

Samen ontbijten in het stadskantoor en op school
8 november 2016, 13:45 uur.
Burgemeester (wnd) Kees Jan de Vet en kinderburgemeester Ouiam el Ouasdad ontvingen op 8 november 13 leerlingen van de Koningin Julianaschool in het stadskantoor van Culemborg voor een gezamenlijk ontbijt. Kees Jan de Vet: Het eten van een gezond ontbijt is erg belangrijk. Ik vind het heel goed dat kinderen daar op jonge leeftijd al bewust van worden gemaakt. De aandacht voor gezond ontbijten is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet altijd ontbijten of niet gezond ontbijten.

Evenementen deze week

Op www.culemborgklopt.nl vindt u een overzicht van de evenementen die in Culemborg plaatsvinden.

werk in uitvoering

Onderhoud bruggen

Herinrichting openbare ruimte platte daken zuid

Bomen snoeien

vervangen beschoeiing

werken bij de gemeente

Steunpunt NME zoekt vrijwilligers

Vacature Buurtpanel-West

Vergaderingen

Bekijk de eerstvolgende raadsvergadering en de daarbij behorende stukken.


gemeente culemborg

ridderstraat 250
postbus 136
4100 ac culemborg

t.0345 477 700
e. info@culemborg.nl
i. www.culemborg.nl

De gemeente culemborg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de informatie uit dit bericht. dit bericht is informatief van aard.

klik hier om deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen