Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 08/03/2023Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 08/03/2023
WOZ-bezwaar maken? Doe het via de gemeente!
Er zijn veel bureaus die (gemeenschaps)geld verdienen aan het voor u indienen van een WOZ-bezwaar. Dit kan oplopen tot zo’n 725 euro per ingediend bezwaar dat de gemeente moet betalen aan een dergelijk bureau. Dat kost ons als gemeenschap dus veel geld! Geld dat we liever ergens anders voor gebruiken.
Lees meer
Nieuwe tools en nieuwe trainingen voor jou als (startende) ondernemer!
Online trainingen
Ook dit jaar organiseren we weer inspirerende trainingen voor jou als (startende) ondernemer. Deze online trainingen zijn gratis voor alle inwoners uit de gemeente Edam-Volendam die zich oriënteren op het ondernemerschap of net gestart zijn. Bekijk de agenda voor meer informatie en om je direct aan te melden.

Agenda 

Regionaal energieloket
Sinds 1 maart kunt u terecht bij het Regionaal energieloket met uw vragen over het verduurzamen van uw woning. Het Regionaal energieloket is het startpunt voor informatie over energiebesparende maatregelen. Hun onafhankelijke advies is gratis voor onze inwoners.
Lees meer
Fris en fit de lente in? Doe mee met de actie 30dagengezonder!
Iedereen kan wel iets bedenken wat voor hen gezonder is. Maar… weten is nog geen doen. In de praktijk is het vaak lastig om te kiezen voor gezonder. Daarom helpt de GGD om samen met veel anderen in maart in actie te komen voor uw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt. Belangrijk is dat u kiest voor een concreet haalbare uitdaging die u 30 dagen lang elke dag uitvoert. Op de website 30dagengezonder.nl staan verschillende ideeën voor uitdagingen. 
Lees meer
Extra ophaaldagen GFT-afval in maart in Edam en Volendam
In maart wordt het GFT-afval in Edam en Volendam elke dinsdag opgehaald.
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Collectes in maart
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing