Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 16/03/2022Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 16/03/2022
Breng uw stem uit!
De stembussen zijn geopend. Stem bij een van de stemlokalen bij u in de buurt. U stemt toch ook?
College steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet
Het college van B&W van de gemeente Edam-Volendam heeft vrijwilligerswerk gedaan tijdens NLdoet. 
Lees meer
Subsidieregeling controle coronatoegangsbewijzen 2021
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, was op verschillende plekken een corona toegangsbewijs verplicht. Horecaondernemers, culturele instellingen en sportverenigingen moesten deze controle uitvoeren en maakten hierdoor extra kosten. Bijvoorbeeld voor het inzetten van extra personeel en materiële kosten.
Instellingen en organisatoren kunnen hier een subsidie aanvragen voor kosten die zij hebben gemaakt in de periode van 22 september 2021 tot en met 31 december 2021.
Controle op loslopende honden
De BOA's controleren de komende tijd weer op loslopende honden en de opruimplicht. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Bekijk hier de losloopgebieden
Integrale controle op bedrijventerrein in Edam
Woensdag 9 maart heeft er van 09.00 uur tot 15.30 uur weer een integrale controle plaatsgevonden. Dit keer richtte de controle zich op de Aambeeldstraat en de Energiestraat in Edam. 
Lees meer
Wegafsluiting aanvragen
Wilt u toestemming om binnen onze gemeente de weg helemaal of gedeeltelijk af te sluiten? Dan vraagt u dit minimaal twee weken van te voren bij ons aan. Deze toestemming is nodig om alle afsluitingen of werkzaamheden op elkaar af te stemmen.
Lees meer
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Gevonden en verloren voorwerpen
Op deze pagina staat een overzicht van de gevonden voorwerpen.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatieedvo@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing
 .