Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 22/03/2023Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 22/03/2023
Prijsuitreiking fotowedstrijd 2022
Dinsdagavond 21 maart was de prijsuitreiking van onze fotowedstrijd. Onze vakkundige jury was ook weer aanwezig. Helen Navajas, Harry Schuitemaker en Yvonne, lichtten de foto’s toe en vertelden hoe de deelnemers hoe zij in de toekomst nog betere plaatsjes kunnen schieten. Het was mooie avond met veel prijzen! Hierboven de winnende foto van Christy Rijser.
Bekijk hier de andere prijswinnende foto's
Uitslagen verkiezingen 2023
Bekijk de verkiezingsuitslagen hier 
Starthandeling realisatie Corridor
Het ontwerp is klaar, we gaan starten met de realisatie van de Corridor. Wethouder Kees Schilder geeft het startsein voor de realisatie van de werkzaamheden bij het kruispunt Zusterschoolstraat - Julianaweg.

U bent van harte welkom op 11 april om onder het genot van een kopje koffie tussen 14.30 en 16.00 uur de starthandeling bij te wonen. 
Lees meer
Afsluiting N247 ter hoogte van Monnickendam van 24 t/m 27 maart
In het weekend van vrijdag 24 maart 17.00 tot maandag 27 maart 05.00 gaat de N247 ter hoogte van Monnickendam dicht voor al het verkeer.
Lees meer
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Collectes in maart
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing