Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 05/04/2023Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 05/04/2023
Derde prijs fotowedstrijd: Nel Slooten
Incassotermijnen gemeentelijke belastingen
Vanaf maart 2023 kunnen de incassotermijnen van 2022 en 2023 elkaar overlappen. U betaalt dan nog termijnen van 2022. En de nieuwe incassotermijnen voor 2023 starten ook al. Wij kunnen ons voorstellen dat dit problemen oplevert. Als dat zo is, neem dan contact op met een medewerker Belastingen en Invordering.
Lees meer
Bouwen? Verbouwen? Casco? Gasloos? Hoe zit dat?
We bouwen graag bij ons in de gemeente. Dat blijkt ook wel uit alle verbouwingen die her en der plaatsvinden. Maar wanneer is er sprake van ‘verbouwen’ en wanneer van ‘nieuwbouw’? Wanneer moet u ‘gasloos’ bouwen? En welke eisen uit het Bouwbesluit 2012(link is extern) zijn dan van toepassing?
We leggen het u uit.
Aangepaste openingstijden rond de feestdagen
Kijk hier voor de aangepaste openingstijden.
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Collectes in maart
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing