Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 15/06/2022Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 15/06/2022
Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022
De GGD brengt de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongeren tussen de 16 en 25 jaar in kaart. Dit doen zij door middel van een landelijk online vragenlijstonderzoek: de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022.
Lees meer
De eikenprocessierups is weer geconstateerd

Een gespecialiseerd bedrijf verwijdert de rupsen vanaf volgende week.

Advies

Wij adviseren u om niet bij de eikenbomen in de buurt te komen zover dat mogelijk is. Kijk hier voor meer informatie over de processierups.

Lees meer
Houd u aan de verkeersmaatregelen Dijkgraaf Poschlaan!
Veel fietsers kiezen er ondanks de omleidingsroute en verbodsborden toch voor om langs de afzetting heen te fietsen en gebruik te maken van het fietspad aan de Dijkgraaf Poschlaan. Hierdoor ontstaan veel onveilige situaties zowel op de Dijkgraaf Poschlaan als op het kruispunt Zuidpolderlaan. Fietsers bevinden zich regelmatig in de dode hoek van afslaand vrachtverkeer. De omleidingsroute via het Gouden Slot biedt een veilig alternatief, waarbij slechts twee minuten omgefietst hoeft te worden.
Lees meer
Subsidie voor groene buurtinitiatieven in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam
Inwoners van de gemeenten Waterland en Edam-Volendam kunnen vanaf nu makkelijker subsidie aanvragen als ze als particulier hun omgeving willen vergroenen of verduurzamen. Stichting Duurzaam Waterland hoopt op die manier nog meer inwoners te stimuleren hun directe woonomgeving te verbeteren.
Lees meer
Hulp gevraagd! We zoeken een plek voor Oekraïense vluchtelingen in de gemeente
In de gemeente zijn we nu op zoek naar een locatie waar op korte termijn en voor een aantal jaren  noodopvang kan worden gerealiseerd voor de vluchtelingen uit Oekraïne. 
Lees meer
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Gevonden en verloren voorwerpen
Op deze pagina staat een overzicht van de gevonden voorwerpen.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatieedvo@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing
 .