Nieuwsbrief gemeente Edam-VolendamBekijk de webversie
Nieuwsbrief 28/06/2023
Wethouder Vincent Tuijp onthult buitenschaaktafel
Wethouder Vincent Tuijp van Samenleving onthulde op zondag 26 juni (Volendamdammerdag) de schaaktafel op het plein van de PX. Dit deed hij door een potje te schaken met Liam Doevendans.

Lees meer
Jeannette Hage nieuwe Griffier gemeenteraad Edam-Volendam
Jeannette Hage is de nieuwe griffier van de gemeenteraad van Edam-Volendam. Zij is gisteravond tijdens de raadsvergadering benoemd tot griffier nadat de sollicitatiecommissie haar unaniem had voorgedragen. Volgens de commissie voldoet zij uitstekend aan het profiel en is zij een aanwinst voor de gemeenteraad. Hage volgt Linda van Essen op die onlangs na 40 jaar afscheid nam van de gemeente.

Lees meer
Enquête dienstverlening 2023
Hoe beleeft en waardeert ú onze dienstverlening? Graag horen we van u, onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties, wat u van onze dienstverlening vindt.

 

Bent u onlangs op het Stadskantoor langsgekomen of bent u op een andere manier met ons in contact geweest? Dan willen we u vragen om de korte vragenlijst hieronder in te vullen. Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd. We benutten de resultaten hiervan voor een verdere verbetering van onze dienstverlening. De vragenlijst kunt u tot 31 juli invullen. In oktober 2023 maken we de resultaten bekend.

Enquête dienstverlening 2023

Onderhoudswerkzaamheden begraafplaats Volendam naar voren geschoven

De geplande onderhoudswerkzaamheden op de begraafplaats in Volendam zijn naar voren geschoven. Dit omdat de gemeente Edam-Volendam een directe melding heeft binnengekregen dat het zand voor overlast zorgt. Daarnaast ziet het er ook niet mooi uit. Wij storten daarom aarde en dat zaaien wij in. De werkzaamheden starten vrijdag 23 juni en duren enkele dagen. U kunt hierdoor wat overlast ervaren.

Herinrichting begraafplaats

In september 2023 starten wij met de herinrichting van het graf.

Aanleg glasvezel ODF niet in opdracht van gemeente
Wij krijgen van inwoners het bericht dat zij aan de deur benaderd worden door ODF dat zij in opdracht van de gemeente glasvezel aanleggen. ODF mag glasvezel aanleggen, maar doet dit niet in opdracht van ons. Wij starten binnenkort zelf met het verglazen van het CAI-netwerk.
Werkzaamheden op de Dijkgraaf Poschlaan van 30 juni t/m 11 juli
De Big Bags met zand langs de Dijkgraaf Poschlaan worden verwijderd tussen30 juni en 11 juli. Deze stonden hier als voorbelasting voor de toekomstige rotondes.
Lees meer
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Collectes in juni
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing