Nieuwsbrief gemeente Edam-VolendamBekijk de webversie
Nieuwsbrief 12/07/2023
De Zuiderzeeweg
De Zuiderzeeweg, dat is vanaf de officiële opening volgend jaar de nieuwe naam voor de Derde Ontsluitingsweg. De naam is vanochtend op het Stadskantoor in Volendam tijdens een feestelijk moment met door wethouder Kees Schilder bekendgemaakt.

Prijsvraag

Voor de naam van de nieuwe weg tussen Edam en Volendam had de gemeente een prijsvraag uitgezet via de reguliere en sociale media. Dat werd een groot succes!
Lees meer

Wethouder Vincent Tuijp aanwezig bij buurtfeest Singelwijk 50 jaar
Zaterdag 8 juli vierden we het 50 jarig bestaan van de Singelwijk op het schoolplein van de Piramide in Edam.
Het was een geweldig buurtfeest, waar ook Wethouder Vincent Tuijp bij aanwezig was. Op het programma stonden onder andere Frank Groothof, straatvoetballer Soufiane Touzani en de band Boston Tea Party. Daarnaast waren er veel activiteiten voor de kinderen uit de buurt.
Let op! Milieustraat Volendam donderdag 13 juli gesloten
Let op! Donderdag 13 juli is de milieustraat in Volendam gesloten. Wij staan vrijdag vanaf 7.30 uur weer voor u klaar.
Aanleg kunstgras EVC en grastegels parkeerterrein Singelweg

Op het hoofdveld van EVC is een nieuwe kunstmat aangelegd. Door het slechte weer gisteren gingen de kunstgrasmat en de ondermat aan de wandel. Gelukkig was de schade beperkt. Volgende week start Antea met de grasmat van veld B.
Lees meer

Meldingen storm

Momenteel werkt iedereen met man en macht om de bomen en takken op te ruimen na de zware storm die woensdag over Nederland heeft geraasd. Het opruimen gaat echt nog een aantal weken duren. We hebben zelfs externen ingeschakeld om ons daarbij te helpen.

We moeten bij het opruimen voorrang geven aan gevaarlijke situaties. Dat betekent dat als u een melding doet het zo kan zijn dat u niet meteen geholpen wordt. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. We rekenen op uw begrip.

Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Collectes in juli
Geen collectes in juli
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing