Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 17-7-2020Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 07-10-2020
Afbeelding
Welkom
Om met onze tijd mee te gaan zijn we overgestapt naar een ander softwaresysteem voor onze wekelijkse nieuwsbrieven. Het resultaat is deze nieuwsbrief, waarin we alle informatie hebben gebundeld om de abonnees een beter overzicht van onze informatie te geven.
Tijdelijke maatregel verlenging geldigheid rijbewijzen

Als gevolg van de maatregelen ten gevolge van COVID-19 ondervinden sommige rijbewijshouders problemen met het verlengen van het rijbewijs. Daarom worden rijbewijzen die tussen 1 februari en 1 december 2020 (zijn) verlopen, met 9 maanden administratief verlengd. 

Lees meer.
Start vervanging Kwadijkerbrug
Half oktober start aannemerscombinatie Gebr. Beentjes GWW BV & Hillebrand BV met de vervanging van de Kwadijkerbrug in Kwadijk/Purmerend. Dit doen zij in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De huidige brug voldoet niet meer aan de veiligheidseisen. De werkzaamheden duren tot en met maart 2021.

Lees meer.
Videoboodschap burgemeester Lieke Sievers
Omgevingsvergunningen (5 oktober)
Op onze site vind je een overzicht van omgevingsvergunningen.
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering op 27 augustus 2020 live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.

 
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van werkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
Gevonden en verloren voorwerpen
Op deze pagina staat een overzicht van de gevonden voorwerpen in de maand juli.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatie@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing