Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 21/12/2022Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 21/12/2022
Landelijke helmplicht voor snorfietsters vanaf 1 januari 2023
Op 1 januari 2023 gaat de landelijke helmplicht in voor rijden op een snorfiets. Dat houdt in dat alle snorfietsers en eventuele passagiers in heel Nederland een helm moeten dragen.
Lees meer
Gemeente Edam-Volendam, De Zorgcirkel en Wooncompagnie tekenen een intentieovereenkomst
Nadat Wooncompagnie na de zomer eigenaar is geworden van De Meermin, is donderdag 15 december een intentieovereenkomst gesloten.
In de overeenkomst tussen De Zorgcirkel, gemeente Edam-Volendam en Wooncompagnie spreken partijen af bereid te zijn samen de haalbaarheid van de herontwikkeling voor De Meermin te onderzoeken.
Lees meer
Wethouder Tuijp reikt MVO Award uit aan Noppes!
Noppes Volendam heeft vanochtend de MVO Award ontvangen uit handen van wethouder Vincent Tuijp. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 
Lees meer
Aangepaste openingstijden en afsluiten containers

De gemeente kantoren en de afvalinzamelstations zijn gesloten op maandag 26 december ( tweede kerstdag).

Afsluiten containers

De ondergrondse papiercontainers worden op vrijdag 30 december 2022 afgesloten. Op maandag  2 januari 2023 worden deze weer geopend voor gebruik.

Inzameling kerstbomen
Net als voorgaande jaren zijn er geen vaste plaatsen en tijdstippen waar de kerstbomen kunnen worden ingeleverd. Jongeren uit onze gemeente kunnen kerstbomen bij elkaar sparen en door de gemeente op laten halen via telefoonnummer (0299) 398 398.
Kans op leuke prijzen
Mededeling voornemen tot verkoop gemeentegrond
De gemeente Edam-Volendam maakt hierbij bekend voornemens te zijn een overeenkomst tot grondverkoop aan te gaan met Firma L. Koole (pachter). De aanleiding tot verkoop is een verzoek van ProRail B.V. om de gronden te mogen aankopen. 
Lees meer
Omgevingsvergunningen/ verordeningen
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Aanmelden nieuwsbrief wegwerkzaamheden
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
 
Gevonden en verloren voorwerpen
Op deze pagina staat een overzicht van de gevonden voorwerpen.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing