Deze week in Het Torentje: Sportieve en culturele activiteiten voor kinderen tijdens Sport- en cultuurkamp 2018 in Hoogeveen

Maar ook:
- Kent u de BESTgoed-tas al?
- Helpen bij een duurzaam project tegen vergoeding
- De Bij tijdens Pulledagen
- Vrijwilligers gezocht

Lees hier Het Torentje >

Sportieve en culturele activiteiten voor kinderen tijdens Sport- en cultuurkamp 2018

De drie Drentse gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden organiseren deze zomer samen met de jongerenwerker van Welzijn de Wolden het sport- en cultuurkamp 2018. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus worden gezellige, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor kinderen in groep drie tot en met acht van het basisonderwijs. Dit jaar vindt het kamp plaats in Hoogeveen. 80 kinderen hebben zich aangemeld voor de sport- en cultuurweek.

Het kamp wordt georganiseerd voor kinderen die in de zomervakantie om verschillende redenen niet op vakantie kunnen. Denk bijvoorbeeld aan ziekte van familieleden of verminderde financiële mogelijkheden. De kinderen krijgen de mogelijkheid om in de zomervakantie een week lang gratis georganiseerde activiteiten te komen doen.


Lees verder >



Helpen bij een duurzaam project tegen een leuke vergoeding

Het project ´10.000 Duurzame Huishoudens´ is een tweejarig project van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de provincie Drenthe. De Hanzehogeschool zoekt daarom studenten/scholieren die in Hoogeveen huis aan huis op zoek gaan naar inwoners die mee willen doen aan deze actie. Het gaat om betaald werk voor ongeveer 15 uur per week.

Lees verder >

Evenementen

- Pulledag thema Circus (16 augustus)
- Historische fotowandeling met gids langs molen (18 augustus)
- Stadswandeling met gids - van boekweit tot Hoogeveense pannenkoek (22 augustus)

Bekijk een overzicht van alle evenementen >

Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl


<