Deze week in Het Torentje: Start werkzaamheden WMD eerste voorbereidingen op herinrichting stadscentrum

Maar ook:
- Gratis sportdag voor speciale doelgroepen
- Verbetering telefonische bereikbaarheid 14 0528
- Reismaatjes De Bij

Lees Het Torentje >

College verleent vergunningen zonneparken

Het college van B&W van Hoogeveen heeft vijf vergunningen afgegeven voor de aanleg van zonneparken in de gemeente. De gemeenteraad adviseerde donderdagavond bij meerderheid positief over de aanvragen.

Lees verder >


Extra service 14 0528: laat u terugbellen

Veel inwoners bellen met de gemeente en soms met velen tegelijk: daardoor kan de wachttijd oplopen. Vanaf nu kunnen inwoners van de gemeente Hoogeveen de gemeente laten terugbellen.
Als het algemene nummer wordt gebeld, kan de beller na één minuut wachten de cijfers van zijn/haar telefoonnummer intoetsen. Zodra er geen wachtrij meer is, belt een medewerker van de gemeente terug. Deze medewerker maakt deel uit van het telefoonteam van de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen.

Lees verder >

Uit de raad

Gisteravond, donderdag 27 september, heeft de raad uitgebreid gesproken over de zonneparken. Uiteindelijk heeft een meerderheid positief gestemd en heeft het college besloten om vijf vergunningen af te geven voor aanleg van zonneparken in de gemeente.

Agenda 4 oktober (begroting)
  • Gestart wordt met een korte besluitvormende vergadering waarin onder andere een benoeming, de vaststelling van een bestemmingsplan en het besluit over de oprichting van een Gemeenschappelijke Regeling op de agenda staan.
  • Om 16.15 uur begint de debatronde. Elke fractie geeft in 10 minuten haar mening over de Programmabegroting 2019-2022 en de door de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (SWO) opgestelde begroting 2019. Als alle fracties hun algemene beschouwingen over de programmabegroting hebben gegeven wordt de vergadering rond 18.30 uur geschorst.
  • Na de schorsing begint om 19.30 uur het college met een reactie op de algemene beschouwingen en wordt het debat door de fracties voortgezet.
Besluitvorming over de programmabegroting 2019-2022 is op 18 oktober 2018.

Evenementen

- Multicultureel festival Hoogeveen (30 september)
- Koopzondag (30 september)
- Irish festival (30 september)

Bekijk een overzicht van alle evenementen >

Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl