Onleesbaar? Lees deze nieuwsbrief online
Logo Kortenberg
E-Loket Meldpunt

Nieuwsbrief gemeente Kortenberg 14 april 2023
Nieuws
Inhuldiging beweegroute Kwerps
Op donderdag 27 april opent de nieuwe beweegroute! Deze beweegroute bestaat uit een wandelroute van 1,1 km met onderweg eenvoudige beweegoefeningen. De route is rolstoelvriendelijk en vrij toegankelijk.

Lees meer
Netwerkmoment voor Kortenbergse ondernemers: 20 april 2023
Het gemeentebestuur Kortenberg nodigt je graag uit op donderdag 20 april 2023 voor je vertrouwde netwerkmoment voor Kortenbergse ondernemers, in een nieuw kleedje!

Lees meer
Herstellingswerken Vogelenzangstraat vanaf 17 april 2023 - straat afgesloten tussen Mispelarenstraat en Camiel Schuermanslaan
Vanaf maandag 17 april vinden herstellingswerken in opdracht van Aquafin plaats in de Vogelenzangstraat. Tussen de Mispelarenstraat en de Camiel Schuermanslaan wordt deze tijdens de duur van de werken afgesloten.

Lees meer
Herstellingswerken Peperstraat vanaf 17 april 2023
Vanaf maandag 17 april vinden er vijf dagen lang herstellingswerken in opdracht van Aquafin plaats in de Peperstraat, ter hoogte van huisnummer 32 (tegenover het Dorpsplein).

Lees meer
Fase 1 project Boeyendaal vanaf 17 april 2023
Vanaf maandag 17 april start fase 1 van het project Boeyendaal, waarbij er een gescheiden riolering wordt aangelegd in de Boeyendaalstraat, de Ballingstraat en kleine delen van de Kruisborrenstraat, Hollestraat en Kwikstraat.  

Lees meer
Afwerkingen kruispunt Leuvensesteenweg-Stationstraat vanaf 20 april 2023
Vanaf donderdag 20 april vinden er in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) afwerkingen plaats aan het kruispunt van de Leuvensesteenweg met de Karterstraat-Stationstraat.

Lees meer
Vacatures bij het gemeentebestuur en het Welzijnshuis: Deskundige Energie, Bibliotheekdeskundige Scholenwerking, Wegen- en Groenwerker
Het gemeentebestuur en het Welzijnshuis Kortenberg zijn op zoek naar een Deskundige Energie, Bibliotheekdeskundige Scholenwerking, Wegen- en Groenwerker. Solliciteren kan tot en met 3 mei 2023.

Lees meer
Inzameling landbouwfolies op recyclagepark voor land- en tuinbouwers  
Van 18 april tot en met 28 april en van 21 november tot en met 1 december kan je van dinsdag tot en met vrijdag op verschillende recyclageparken terecht met zuivere land- en tuinbouwfolies.

Lees meer
Meer nieuws
Activiteiten
Maand van de Markt 2023: Proevertjes met live muziek!
do 20 april 2023
Op donderdag 20 april kan je, onder begeleiding van live accordeonmuziek, allerlei lekkers proeven bij de Kortenbergse marktkramers tijdens de wekelijkske markt.
Lees meer
Kledingruilbeurs: Swish je miSHkoop
za 22 april 2023
Klaar voor een duurzame modereis in de Bib? Zin om je garderobe op te frissen? Kom dan naar deze kledingruilbeurs en ruil je eigen miSHkopen voor een nieuwe outfit. Plezant en ook nog eens goed voor h...
Lees meer
Kijk! Ik fiets! - sessie 1
zo 30 april 2023
Wanneer uw zoon of dochter al goed overweg kan met een fiets met zijwieltjes, is dit de ideale volgende stap in het proces tot zelfstandig fietsen. Met behulp van een lesgever en de actieve begeleidin...
Lees meer
Kijk! Ik fiets! - sessie 2
zo 30 april 2023
Wanneer uw zoon of dochter al goed overweg kan met een fiets met zijwieltjes, is dit de ideale volgende stap in het proces tot zelfstandig fietsen. Met behulp van een lesgever en de actieve begeleidin...
Lees meer
Meer activiteiten