Onleesbaar? Lees deze nieuwsbrief online
Logo Kortenberg
E-Loket Meldpunt

Nieuwsbrief Gemeente Kortenberg 7 juni 2024
Nieuws
Hinder Leuvensesteenweg tussen Zavelstraat en Prinsendreef op 10 juni 2024
Op maandag 10 juni zal er op de Leuvensesteenweg (N2) ter hoogte van huisnummer 639 (tussen Zavelstraat en Prinsendreef) gewerkt worden aan de zendmast. Het verkeer wordt tussen 9 en 15.30 u. geregeld met verkeerslichten.

Lees meer
Reinigen kolken en veegbeurt Leuvensesteenweg (N2) op 10 juni 2024
Het gemeentebestuur wil graag een proper handelscentrum waar het aangenaam winkelen is. Daarom wordt op maandag 10 juni de Leuvensesteenweg (N2) schoongeveegd en worden de rioolkolken gereinigd.

Lees meer
Verkiezingen: nog een volmacht of duplicaat nodig? Kom op 8 juni tussen 9 en 12 u. naar het Administratief Centrum
Kan je op zondag 9 juni niet gaan stemmen en wil je een volmacht geven? Of heb je een duplicaat nodig van je oproepingsbrief? Op zaterdag 8 juni kan je tussen 9 en 12 u. zonder afspraak langskomen in het Administratief Centrum.

Lees meer
Vakantieplannen? Maak tijdig een afspraak om je reisdocumenten aan te vragen
Plan je een reis? Maak tijdig een afspraak voor het aanvragen van de nodige reisdocumenten. Een kids-ID vraag je best een maand voor vertrek aan, een internationaal paspoort best tien of meer werkdagen voor je vertrek.

Lees meer
Vrijwilligers gezocht voor levend verkeerspark op vrijdagnamiddag 21 juni
Voor het levend verkeerspark op vrijdagnamiddag 21 juni zijn er nog vrijwilligers nodig. Help je mee om kinderen hun fietsvaardigheden te laten testen? Neem contact op met de dienst Mobiliteit.

Lees meer
Kortenbergsesteenweg (Steenokkerzeel) vanaf 10 juni 2024 afgesloten door asfalteringswerken
Van maandag 10 tot en met vrijdag 28 juni zal de Kortenbergsesteenweg in Steenokkerzeel door werken afgesloten zijn tussen de rotonde aan de Tervuursesteenweg (N227) en het kruispunt met de Gorislaan-Mulslaan.

Lees meer
Aanmaningen Gemeente Kortenberg digitaal betalen
Gemeente Kortenberg streeft naar een vlottere en gebruiksvriendelijkere afhandeling van het betaalverkeer en wil digitaal betalen stimuleren. Voortaan mag je aanmaningen van Gemeente Kortenberg of OCMW Kortenberg (Welzijnshuis) per e-mail verwachten

Lees meer
Vacature Gemeente Kortenberg: Administratief Medewerker Lokaal Dienstencentrum & Serviceflats
Gemeente Kortenberg is op zoek naar een Administratief Medewerker Lokaal Dienstencentrum & Serviceflats. Solliciteren kan tot en met maandag 17 juni 2024.

Lees meer
Budgethuren: huren aan een betaalbare prijs
Via budgethuren huur je een kwaliteitsvolle woning aan een betaalbare prijs. Jij (en jouw partner) moet(en) dan wel voldoen aan een aantal voorwaarden voor je een attest kunt aanvragen.

Lees meer
Verdachte drugssituatie? Meld het anoniem!
Vermoed je het bestaan van een cannabisplantage, drugslabo of drugsafval? Je kunt dit anoniem melden!

Lees meer
Voortaan ook e­mail en sms bij geplande werken van De Watergroep
Sinds eind 2022 kan je als klant van De Watergroep met een e-mail en/of sms verwittigd worden bij ongeplande wateronderbrekingen. Vanaf juni 2024 breidt De Watergroep deze dienstverlening uit naar geplande werken en storingen.

Lees meer
Meer nieuws
Activiteiten
Dorpsrestaurant Kortenberg: verwenmoment moeder- en vaderdag
di 11 juni 2024
Ter gelegenheid van moederdag en vaderdag, is er voor iedereen die aanwezig is op de maaltijd van het dorpsrestaurant een verwenmoment gepland aansluitend op het middagmaal. Op dinsdag 14 mei, tijdens...
Lees meer
Soep met babbeltjes On Tour! - Kortenberg
wo 12 juni 2024
In acht Kortenbergse buurten bieden wij een gezellige babbel en heerlijke gratis soep aan. Met ‘soep met babbeltjes’ brengen we mensen uit dezelfde buurt samen en verlagen we de drempel naar gemeentel...
Lees meer
Samen verhalen lezen in het Nederlands
vr 14 juni 2024
Kom je mee lezen in de Bibliotheek? We lezen samen fragmenten uit boeken, gedichten of verhalen. Nadien praten we samen over de teksten en thema’s. Met een tas koffie of thee, in een gezellige sfeer....
Lees meer
Roy Orbison – het mysterie
vr 14 juni 2024
Muzikale lezing door Rudolf Hecke. Roy Orbison is subversief in het huidige muzieklandschap waar het inmetselen of het als een hond aan de leiband uitlaten van emoties bon ton is. Dan staat de manier...
Lees meer
Meer activiteiten