klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken
Klik hier voor het volledige programma van Hovo Rotterdam
Oproep: Hovo zoekt modellen tussen de 8 en 88 jaar
Het is u vast niet ontgaan dat de Hovo studiegids een enorme transformatie heeft ondergaan. Wij hebben u op de voorkant gezet sinds dit jaar. Ook voor de nieuwe studiegids zoeken wij enthousiaste Hovo-cursisten.

Dit jaar maken we ook foto’s voor onze geliefde Kinderacademies. Dat betekent dat we niet enkel u op de foto willen, maar samen met uw nichtje, buurjongen of uw kleinkind. U houdt er een mooie portretfoto aan over, en een foto samen met uw Kinderacademie maatje.

Wat: Fotoshoot voor Hovo beeldmateriaal met professioneel fotograaf Ronald van den Heerik
Wanneer: Woensdag 13 maart, 14.00 uur – 16.00 uur
Waar: Campus Woudestein
Wie: 6 Hovo cursisten samen met 6 kinderen (8-12 jaar)

De 6 koppels die op de foto gaan, mogen gratis meedoen aan een Kinderacademie-college naar keuze in de Zomeracademie van 2019.
Ja ik wil me aanmelden voor deze fotoshoot
Laatste kans - voor deze cursussen kunt u zich nu nog aanmelden:

Unieke cursus voor Hovo Rotterdam: de heropleving van Synagogen in Duitsland

>> Data: 19 en 26 maart 2019
In deze cursus gaat u in op de (weder)opbouw van Duitse Synagogen. Terwijl gebedshuizen met tientallen verdwijnen, ontstaat er een opmerkelijke bloei in de bouw van Synagogen. Waarom? Tegen welke achtergrond moeten wij deze opleving begrijpen? Welke kunsthistorische context speelt hier een rol?

Schrijf u in voor deze tweedelige cursus en kijk met een andere blik naar de kunsthistorische en historische context van synagogen. 
Bekijk hier de cursusinformatie en schrijf u in

Europese uitdagingen: Spanningen, verscheurdheid en de erfenis van de Spaanse Burgeroorlog

>> Data: 11, 18, 25 maart, 1, 8, 15 april 2019
Om goed te kunnen begrijpen wat zich nu afspeelt in de Spaanse politiek, moeten we teruggaan naar de bron. De Burgeroorlog en het Spanje van Franco zijn de basis voor de afscheidingsbewegingen van nu.

Universitair docent dr. Koen Vossen is expert op het gebied van de Spaanse Burgeroorlog. In zes verdiepende colleges vertelt hij u meer over de Spaanse Burgeroorlog met een link naar de actualiteiten die Europa zo bezig houden.
Bekijk hier de cursusinformatie en schrijf u in



SAVE THE DATE: SUMMERLAB 2019

Data: 17 juni t/m 5 juli 2019


De Hovo Zomeracademie trekt vanaf dit jaar op met professionele workshops van het Post Academisch Onderwijs van Erasmus Academie. Vanaf dit jaar heet ons zomeraanbod het SummerLab 2019.
  • Wat verandert er?
    Het aanbod wordt voor u diverser en uitgebreider. Er komen nieuwe docenten aan het woord, u heeft keuze uit meerdere lezingen, voorstellingen en dagprogramma’s. U kunt ook eens kijken bij ons aanbod voor de professionele markt, misschien sluit er een workshop aan bij de uitdagingen van uw werk.
     
  • Wat blijft hetzelfde?
    U herkent ook het aanbod zoals u dat van ons gewend bent: meer dan 30 korte cursussen, verspreid over 3 weken, op academisch niveau met kundige docenten. U kunt met uw nichtje, kleinkind of buurjongen naar een van de vele Kinderacademies. U vindt uw vaste docent terug en misschien heeft hij of zij u ook al ingefluisterd over welk onderwerp u deze zomer les krijgt.
     
  • Wanneer komt het programma online?
    Dinsdag 2 april 2019 staat he programma vanaf 12.00 uur online!
Meer weten? Klik hier voor een preview van het programma!

Hovo Rotterdam op Facebook - waarom eigenlijk?

Hovo Rotterdam op Facebook!

Hovo Rotterdam heeft een actieve Facebookpagina. Hierop vindt u het laatste nieuws, nieuwe cursussen die niet in de gids staan, en wist u dat u ook met ons kunt chatten? Als u onze pagina liked, krijgt u automatisch onze updates op uw tijdlijn binnen.
 
Natuurlijk worden wij ook graag door u op de hoogte gehouden!
U kunt ons ook beoordelen, of een foto met ons delen als u in de les zit. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen, laat dus een bericht of een foto met ervaring achter!
Bekijk hier de Facebookpagina van Hovo Rotterdam

Drie bijzondere, geologische excursies: ‘De ondergrond van Nederland’ onder leiding van Hovo-docent dr. Leo Minnigh


>> Data: 27 maart, 3 april en 10 april 2019.
Dr. Leo Minnigh neemt u mee naar het Rivierengebied, de Overijsselse Vecht, de oude Enci-groeven, dal van de Geul en nog veel meer plekken, Hoewel Nederland een vlak land lijkt waar weinig geologisch zou zijn waar te nemen, valt er juist in ons land veel te zien en ontdekken.

Tijdens de excursies leert u oog krijgen voor subtiele landschappelijke verschijnselen die een aanwijzing kunnen zijn voor de (diepere) ondergrond. Wandelen door Nederlands landschap zal nooit meer hetzelfde zijn!

>> Meer info vindt u hier

Heeft u vragen?


Heeft u vragen over uw programma, of de locatie? Of wilt u hulp bij het maken van een keuze? Neem contact op met de medewerkers van Hovo Rotterdam.
 
Volg ons via Facebook
Share
Tweet
Forward






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Erasmus Academie · Burgemeester oudlaan 50 · Rotterdam, Zh 3062 PA · Netherlands