Een datalek voorkomen? Niet alleen een kwestie van ICT!

Vorig jaar werden er maar liefst 5500 gevallen van datalekken gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bijna één derde van deze meldingen is afkomstig uit de gezondheidszorg, gevolgd door de financiële dienstverlening en het openbaar bestuur. Ben jij je bewust van de gevaren van een datalek? Of misschien wel belangrijker, weet jij wat het beste plan is om een datalek tegen te gaan? Lees onze blog waarin Brenno de Winter, dé specialist op het gebied van datalekken, antwoord geeft op bovenstaande vragen.

Blog datalekken >
 

Laat je inspireren!

Mensen het maximale uit hun werk laten halen, dat is waar wij voor staan. Natuurlijk kan onze software daar uitstekend aan bijdragen. Echter, zijn wij sinds kort gestart met het delen van meer content. Middels een speciale contentpagina informeren, adviseren en inspireren wij jou graag over onderwerpen waar we allemaal (in meer of mindere mate) mee te maken hebben. Dit kunnen blogs zijn over trends van dit moment of artikelen waarin we dieper ingaan op bepaalde issues. Alles komt aan bod! Benieuwd naar al deze content?

Bekijk hier de nieuwe contentpagina >
 
 

Referentiecase Pathan

Het Rotterdamse Pathan B.V. is een enthousiaste gebruiker van het documentmanagementsysteem van Infoland. Hoewel het pathologielaboratorium in de selectie van nieuwe software niet over een nacht ijs ging, viel de keuze uiteindelijk op iProva. “Het is echt een wereld van verschil met de oude situatie”, constateert kwaliteitsfunctionaris Erwin Beerens. Benieuwd hoe zij de overstap hebben ervaren en wat er allemaal bij kwam kijken?

Lees hier de referentiecase van Pathan >
 
 

De Infoland innovatiedag: van ideeën naar schitterende (eind)producten

Op donderdag 30 maart 2017 vond de allereerste Infoland innovatiedag plaats. 24 uur, 36 medewerkers en een lijst van 14 ideeën vormen de basis voor het evenement dat toepasselijk was omgedoopt tot de Infoland FedEx. Het doel van deze dag: binnen 24 uur een idee uitwerken tot een concreet (eind)product. Lees in de blog van René de Jong (marketing directeur) hoe hij deze dag als deelnemer ervaarde en hoe dit idee van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie!

Blog Infoland innovatie dag >