Nieuwsbrief januari: De beste wensen van Eindhoven Museum

5 years ago


Text only:

Nieuwsbrief januari 2013
Eindhoven Museum
...en zo maken we ons op voor het nieuwe jaar!
De beste wensen
Deze wintermaanden is de educatieve expositie
Marcus & Mo nog te zien, met verschillende activiteiten. Iedere zondagmiddag is er Het CultUurtje in de herberg van het Erfgoedpark en ten slotte zijn er diverse collectiestukken te bewonderen bij collega-musea in en rond Eindhoven. Onze website vertelt er alles over. Achter en voor de schermen wordt er hard gewerkt en tussen alle activiteiten door wenst het hele team van Eindhoven Museum u een heel goed 2013!
Luc Eekhout
directeur
Tentoonstelling
Marcus & Mo
Van 4 november 2012 t/m 27 februari 2013 is in de Steentjeskerk de tentoonstelling Marcus & Mo te zien. Marcus, een tienjarige uit 1312, en Mo, een jongere uit 2012, nemen bezoekers mee naar het Eindhoven uit hun tijd.
LEES VERDER
Personeelsactie
Met korting naar Marcus & Mo
Eindhoven Museum heeft in de maanden januari en februari een bijzondere actie voor werkgevers en hun personeel. De actie kost de werkgevers helemaal niets en biedt hun medewerkers een leuk voordeeltje.
LEES VERDER
Evenementen in januari
Interactief en leerzaam
Ook in januari staan er weer veel interessante evenementen op de agenda tijdens de tentoonstelling Marcus & Mo. Middeleeuwse spelletjes maken en doen, schermen of dansen met Dynamo... Het complete overzicht vind je op onze website.
LEES VERDER
Gratis culturele activiteiten in Eindhoven Museum
Het CultUurtje
Deze winter zet herberg "Den Bonten Os" haar deuren gratis open voor cultuurliefhebbers. T/m maart is de herberg in het Erfgoedpark iedere zondag geopend van 13.00-17.00 uur. Van 15.00-16.00 uur vinden er bijzondere presentaties en lezingen plaats over uiteenlopende onderwerpen uit de Eindhovense historie.
LEES VERDER
Prijsvraag
Doe mee en win het 'Doeboek voor Groene Woudlopers'!
Met het Doeboek voor Groene Woudlopers kunnen kinderen en hun ouders op pad in Het Groene Woud om de leukste ontdekkingen te doen. Het vrolijk vormgegeven boek is geschreven door de Bossche kinderboekenschrijfster Annemarie Bon en het staat boordevol natuurweetjes, eropuit-tips, spelletjes, recepten, doe-dingen en allerlei bonnen voor gratis verrassingen. Eindhoven Museum heeft medewerking verleend aan dit actieve boek. Klik op 'lees verder' om te ontdekken hoe je dit boek kunt winnen....
LEES VERDER
Zet alvast in je agenda...
Seizoensopening Erfgoedpark
Het Paasweekeinde (29 maart t/m 1 april 2013) zal in het teken staan van de seizoensopening van het Erfgoedpark van Eindhoven Museum. Volgens goed gebruik starten we het seizoen op spectaculaire wijze. Meer hierover vind je binnenkort op onze website.
Collectie Eindhoven Museum
In bruikleen
Replica's zijn permanent te vinden in het Erfgoedpark in Genneper Parken. De historische collectie is echter niet permanent tentoongesteld. Veel collectiestukken worden regelmatig uitgeleend aan andere musea om tentoon te stellen.
LEES VERDER
Eindhoven Museum
Boutenslaan 161 B
5644 TV Eindhoven
(040) 252 22 81
Volg Eindhoven Museum
www.eindhovenmuseum.nl
Afmelden
Openluchtmuseum-eindhoven.nl

Categories: Art weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018