cropped-LIM_Logo_pink2

Zomerrooster in augustus

De hele maand augustus zijn wij drie dagen in de week open in plaats van vijf dagen.

We zijn dan geopend op:

dinsdag van 11:00 tot 17:00 uur
donderdag van 11:00 tot 17:00 uur
zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur
Processed with MOLDIV

Nieuwe Perles par Puca® kralen

De kralen van les perles par Puca® zijn te koop bij kralenwinkel Limited Edition in Den Haag.
Perles Par Puca® lanceert op vrijdag 20 juli twee nieuwe soorten kralen, de Paros® par Puca® en de Kos® par Pua®!
Wij zijn daar superenthousiast over omdat wij de eerste winkel in Nederland zijn die deze twee nieuwe kralen vanaf de lancering al te koop kunnen aanbieden en ze deze dag dus ook al gelijk online besteld kunnen worden!

Nog leuker is het dat er gelijk al hele leuke patroontjes beschikbaar zijn gesteld die wij je mogen geven als je minimaal twee soorten kralen van dat betreffende patroon bestelt.
meer patronen

Beadingweek 2018

Doe mee met de beadingweek bij kralenwinkel Limited Edition in Den Haag.
Ieder jaar organiseert “The beaderworkers guild” in de UK een beadingweek die sinds een jaar “The international beading week” wordt genoemd. Wij ,als kralenwinkel Limited Edition, doen daar vanaf het begin en dus nu voor het vierde jaar aan mee.
De bedoeling ervan is dat groepen mensen samenkomen om gezellig met elkaar te ‘kralen’.
Er zijn daarvoor enkele ideeën en patronen beschikbaar gesteld.
Een groep mensen komt die week ook bij ons in de winkel gezellig ‘kralen’ en de meesten doen gezellig mee de ‘The secret beadalong’, een patroon van Jean Power.
Het woordje ‘secret’ geeft al aan dat het patroon geheim blijft tot de start van de beadingweek. Vanaf 28 juli mag je iedere dag aan het patroon van die dag werken en natuurlijk ook je resultaten van die dag delen met anderen.
Meer lezen

Koopzondag 29 juli

Processed with MOLDIV
Zondag 29 juli hebben wij een koopzondag. Van 12:00 tot 16:00 zijn onze deuren geopend!

Zomer Clinics

Mini workshop Cellini Spiral

Deze ‘mini workshop’ is de Cellini Spiral. Hierbij werk je met de Peyote steek in een spiraal met verschillende maten kralen waardoor er schitterende combinaties te maken zijn. Het is niet zo’n moeilijke workshop maar je moet er wel van houden met de kleinste kraaltjes te kunnen werken.

Impress Art

Heb je altijd al een keertje de spullen van Impress Art willen proberen, dat kan op zaterdagmiddag 24 augustus. Je kunt gebruik maken van onze slagspullen en stempels, alleen de bedels of cuffs waar je wat op slaat hoeven afgerekend te worden!
MailPoet