Bekijk de webversie
juli 2017
 
Zo staat het er voor bij de ViA15
In het gebied worden de eerste tekenen van voorbereidend werk zichtbaar. Hoe zit het met de beroepen die zijn ingediend?

Lees hier een algemene update van de stand van zaken.
De voorbereidende werkzaamheden starten eind augustus
Op verschillende locaties in het projectgebied beginnen we met voorbereidende werkzaamheden, zodat straks vlot en veilig gestart kan worden met de realisatie van de ViA15. Wanneer starten deze voorbereidende werkzaamheden? En wat gaat er gebeuren?

Lees hier het overzicht van de werkzaamheden en de planning.
Zo bereidt Rijkswaterstaat het DBFM-contract voor
Miranda Maarssen is samen met haar team bezig om het contract te schrijven voor de ViA15. Het uiteindelijke doel is het hele project, van ontwerp tot onderhoud, als opdracht te verstrekken aan één opdrachtnemer.

Lees waarom het goed is voor de omgeving als één partij de klus gaat klaren.
Hier compenseren we 9,2 hectare natuur

Dit voorjaar hebben Rijkswaterstaat en de provincie Gelderland een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 9,2 hectare rietmoeras met poelen en struiken. Hiermee vullen we een deel van de natuurcompensatieopgave van de ViA15 in. Het gebied wordt gerealiseerd in een perceel ten westen van de Aerdtse brug en sluit mooi aan op de natuuropgave in het Rijnstrangengebied. De werkzaamheden worden binnenkort door provincie Gelderland aanbesteed. De aannemer krijgt tot eind 2019 om het project te realiseren.

 

 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP