Nieuwsbrief juni 2012

6 years ago


Text only:Zomer?
Deze week gaan de temperaturen oplopen
Chocolade-ijs dus!Maak gemakkelijk je eigen chocolade-ijs. Neem 1 liter goed roomijs en smelt 125 gram pure couverture. Roer de gesmolten chocolade door het ijs heen.Smelt 100 gram chocolade en strijk die in een dunne laag op bakpapier uit. Laten harden in de de diepvriezer. Breek de plak en vermengen met het roomijs.


 


Basis- en vervolg opleiding Chocolaterie
Bakery InstituteIn het basisprogramma van Bakery Institute leer je de basics van het vak. Zo ga je handmatig chocolade tempereren, maak je truffels, vullingen, ganaches, vorm- en doorhaalbonbons, ga je aan de slag met spuittechnieken, leer je een aantal chocoladedecoraties maken en creeer je een bonbonniere. In de vervolgcursus ga je dieper in op de materie en maak je bonbons met verschillende types vullingen in 1 bonbon, leer je over smaak en textuurverschillen, maak je een klein showstukje en verdiep je je in de technische en hygienische kan van het vak. Voor de basiscursus is geen voorkennis nodig, voor de vervolg is enige basiskennis of de basisopleiding chocolaterie vereist.Meer informatie


 
Chocolade-Pizza site vernieuwd
Meer producten en mooiere plaatjes
Het kleine zusje van The ChocolateWarehouse is enorm opgefrist. Alle foto's zijn vernieuwd en de keuze is verder uitgebreid. Tenslotte kun je kiezen uit drie kaarten om je persoonlijke boodschap op te schrijven. Voor de eerste 50 bestellers is er een korting van € 1,-. Vul 'nieuwe site' in bij korting en betaal een euro minder! Naar de site
 
Flonkerende drankjes
Nu ook bladgoud in vlokken
Altijd fascinerend: bladgoud in drankjes en op desserts. Eytzinger is de producent van deze A1 kwaliteit extreem dunne bladgoud vlokken.
Lees verder
 
Stiften met eetbare inkt
AANBIEDING
Teken met deze stiften op ouwel of op de speciale transfervellen voor chocolade en geef je eten een persoonlijk tintje. Acht verschillende kleuren. Normaal € 22,75 nu € 18,95. Klik hier om naar de site te gaan.


 


Bezoek de website om u af te melden voor deze mailinglist

Chocolatewarehouse.nl

Categories: Webshop Gift Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019