Vrouw met een veiligheidsvest, een helm en oorkappen
In de week van 10 tot 14 juni is het de week van de RI&E. Een mooi moment om stil te staan bij de Arbocatalogus SW. Dat is dé plek waar je informatie en handvatten kunt vinden om in de praktijk aan de slag te gaan met arbeidsomstandigheden. De arbocatalogus biedt veel praktische handvatten en tips op diverse onderdelen om zo een veilige werkomgeving te creëren. Grijp de week van de RI&E als het moment om na te denken over het beleid rondom veilig en gezond werken.
   
 
 
 
 
   
2 vrouwen in gesprek
De kracht van ontwikkeling schuilt in samenwerking. Met onze werknemers en met elkaar. Hoe zetten we die samenwerking om in concrete en effectieve ontwikkelingspaden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze visie op ontwikkeling ook écht verankerd wordt in de organisatie? Kom op 24 juni naar de inspirerende en creatieve bijeenkomst in Utrecht en verken het antwoord op deze vraag. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.
   
 
 
 
 
   
Online café, 27 juni 2024. Sterk aan het werk
Dit jaar organiseert SBCM voor de zesde keer op rij het festival Sterk aan het Werk. Dit is het jaarlijkse festival voor werknemers die vallen onder de CAO SW en de CAO Aan de slag. Met dit festival ondersteunt SBCM werkgevers om leren en ontwikkelen op een leuke manier onder de aandacht te brengen bij hun werknemers. Tijdens het online café op 27 juni hoor je meer over dit festival en kun je ervaringen delen met organisaties die eerder hebben meegedaan. Kom naar het online café.
   
 
 
 
 
   
Banner Sterk aan het werk festival.
Breng de leercultuur in jouw organisatie nog een stap verder. Meld je aan als contactpersoon voor Sterk aan het Werk en stimuleer werknemers om op een leuke en waardevolle manier aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen. Als contactpersoon ontvang je als eerste informatie over Sterk aan het Werk en word jij nauw op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het festival in november. Lees hierover meer.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen