Tips en aanbiedingen voor de zomer!

Op onze website vind je een ruim aanbod aan christelijke campings en vakantieparken, maar ook een ruime keus aan particulier aanbod.
Kijk ook eens op onze websitewww.christelijkecampings.nl waar je een overzicht vindt van alle christelijke campings in binnen- en buitenland.
En bezoek onze rubriekaanbiedingen, voor kortingen, acties en last minutes..

Op onze website vind je een gevarieerd aanbod, o.a.
christelijke campings
vakantiewoningen
B&B's
kinderkampen
jongerenreizen
bungalowparken
groepsaccommodaties


Volg ons ook opFacebook en Instagram We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen etc.

 
 

Camping Tikvah - Drenthe

Zomeractie!
15% KORTING op uw safaritentboeking in de zomervakantie
• Volledig ingerichte safaritenten (6p): 15% korting bij een verblijf van minimaal 1 week!
• Kamperen op grote comfortplaatsen: u betaalt 13 nachten bij 2 weken verblijf en 19 nachten bij 3 weken kamperen!
Camping Tikvah is een kindvriendelijke christelijke familiecamping in Drenthe. Er is een zand-waterspeelbaan, skelters, een kampvuurplaats, tafeltennis enz.
Vanaf de camping loopt u direct het bos in en de heide op. Zwemplas in de buurt. Elke zaterdag samenkomst en door de weeks bijbelstudies.

 
Landgut Engelsbach - Vakantie in Duitsland
Wij bestaan al 15 jaar! Kom en vier dit met ons.

Landgut Engelsbach is een kleinschalig vakantiepark en ligt in het prachtige natuurgebied 'Thüringerwald' in de omgeving van Eisenach. Cultuur en natuur gaan hier nog hand in hand. Relatie met God en mensen staat bij ons centraal.
Jullie zijn van harte welkom met de caravan, tent of in één van onze vakantiehuisjes (2-8 p.).
Van 20 juli t/m 17 augustus zijn de Nederlandse weken.

Camping De Oldemeyer - Hardenberg

Zomervoordeel!
Heb jij al plannen voor de zomervakantie? Je kunt nog boeken met mooie kortingen!
• Last-minutedeal: Boek van 6-13 juli één van de geselecteerde accommodaties op onze actiepagina en ontvang 20% korting op de huurprijs!
• Zomervoordeel: 15% korting op twee aaneengesloten weken tussen 29 juni t/m 27 juli in onze nieuwe accommodaties of safaritenten!
Geniet van een ontspannen vakantie op christelijke familiecamping de Oldemeyer met ruime plekken, nieuwe/vernieuwde accommodaties, een mooie omgeving en een actief recreatieprogramma!


 
Kustlicht Zeeland Vakanties
Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.
In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen

 

Camps4Kids

Camps4Kids is dé christelijke kinderkamporganisatie in Nederland.
Camps4Kids bestaat al meer dan 15 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland.
De christelijke kinderkampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma’s kinderen in Nederland de Here Jezus kennen.


RCN Vakantieparken

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen wij jou als gast altijd een vakantie bieden die bij je past.
Op al onze locaties is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties.  Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Graag houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je helemaal kunt ontspannen en volop kunt genieten

 
 
Connect With US
Facebook
 
Email
info@christelijkevakantiesite.nl