Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Banner_intech_dynamical (1)
Thema: Verwarming

De potentie van de pelletketel. Het woord energietransitie is niet weg te denken uit de redactionele kolommen van vakbladen. Maar waarom is er zoveel aandacht voor warmtepompen, zonnepanelen en windenergie, terwijl de potentie van biomassa en dan vooral pelletketels zo groot is? 

AdobeStock_27456124_jpeg2
Voorbereid het stookseizoen in

                          (advertorial)
Verspreid onderhoudsafspraken aan de ketel over het gehele jaar. Laat uzelf en uw klanten niet meer verrassen door onverwachts onderhoud zodra het stookseizoen begint. Met Qupit kunt u uw agenda efficiënt inplannen. Toestandsafhankelijk onderhoud is eindelijk binnen handbereik.

 

 

Editie 5 - mei - advertorial - image-01 def
'Als je naar een ander wijst, wijzen drie vingers naar jezelf'

'Succesvol ondernemen doe je door zelf verantwoordelijkheid te nemen. Wijzen naar een ander heeft geen zin.'Dat deed Vivian Timmers dan ook niet toen zij vorig jaar een doorstart maakte met het elektrotechnisch installatiebedrijf van haar vader. Ze introduceerde de stoelendans om het personeel te prikkelen verder te kijken dan hun eigen veilige stoeltje. 'Routine smoort de creativiteit en gaat uiteindelijk ten koste van de continuïteit.'

Vivian_Timmers_Uden_31juli2017-33
Nieuw! Buitenwandsysteem RVS/PP

                          (advertorial)

Het buitenwandsysteem van Burgerhout is de ideale oplossing voor het plaatsen van een rookgasafvoerkanaal voor gesloten HR gaswandketels via de gevel. En is bovendien eenvoudig te monteren. De rookgaspijp is van duurzaam kunststof vervaardigd en de buitenmantel is glanzend gepolijst rvs - prachtig materiaal voor de vakman.

Packshot RVS 300x300
En verder in dit nummer:

• Warmtepompfabrikanten ondersteunen installateurs
• Wie wint de eerste Uneto-VNI Innovatie Award?
• Vluchtelingen helpen installatiebedrijven uit de brand

UbiFit Concentrisch Push-Fit van Ubbink, niet duur en superveilig!

                          (advertorial)

Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem laat zich snel en eenvoudig installeren, is veilig en aantrekkelijk geprijsd! Door de buis-in-buis constructie biedt UbiFit een extra vangnet bij lekkages en reduceert het de kans op koolmonoxidevergiftiging. Veiligheid is nog nooit zo voordelig geweest!

.

 

Verzamelbeeld UbiFit zonder kop zonder productnamen LR.JPG

K&S is een uitgave van