Bekijk deze e-mail in je browser
JA! De kaartverkoop voor de 38e editie van Theaterfestival Boulevard is gestart! In augustus gaan we weer elf dagen, elf nachten en 120 programma-onderdelen lang genieten van theater, muziek, dans, muziektheater en alle andere kunstvormen die niet in een hokje passen.

Je kunt nu via onze website het volledige programma bekijken en direct heel gemakkelijk online tickets kopen voor de voorstellingen die jij graag wilt bezoeken. In deze nieuwsbrief geven we je alvast wat tips! 
 
Bekijk het programma

PROGRAMMA TIPS

Schweigman&/DOX
EROS

Het leesplankje van de zomerse zinnelijkheid biedt geen aap noot mies, maar rosé roes eros. Een taal die de Utrechtse gezelschappen Schweigman& en DOX vloeiend spreken. In hun zinderende performance Eros vieren zij de vrouwelijke sensualiteit.
Koop tickets
STG De Rotterdam Connectie/John Buijsman
DE RECREANTEN

Op een doorleefd vakantiepark-met-huisjes in Hoek van Holland brengen Barry en Herman al vierentwintig jaar hun zomers door. Voor het laatst? 
Koop tickets.
Bo Tarenskeen
HET INDISCH INTERIEUR

Gedurende een avond en nacht probeert een pater familias [Hans Dagelet] zijn erfenis te verdelen onder zijn kinderen, kleinkinderen en aanhang. Het Indisch Interieur van Bo Tarenskeen is een ademstokkend mooi familiedrama dat het liefst geen familiedrama wil zijn.
Koop tickets
Steffen Morrison
SOUL REVOLUTION

Zanger Steffen Morrison barst van de levenslust. Tijdens zijn concert op Boulevard 2021 zag je het gras in het Zuiderpark zelfs groeien. Wegens succes komt hij terug, met deels nieuwe repertoire. Een onweerstaanbare mix van soul and summer vibes!
Koop tickets
Foto: Karin Jonkers

GEZOCHT: STERSPELERS VOOR BOULEVARD

Tijdens Theaterfestival Boulevard sta je tussen voorstellingen, bezoekers, feestvierders en tientallen andere collega’s. Het bruisende festivalhart in het Zuiderpark en de prachtige locaties waar intieme of juist grote voorstellingen gespeeld worden, maken het festival tot een unieke werkplek. Wil jij daar - met je wervelende enthousiasme, creatieve betrokkenheid en tomeloze gastvrijheid - de puntjes op de i komen zetten?

Wij zijn momenteel op zoek naar productiemedewerkers, publieksbegeleiders en medewerkers Tickets & Info. Voor je inzet krijg je onder andere een kijkje achter de schermen terug, gratis voorstellingen, fijne werkkleding en gezellige naborrels. 
Productiemedewerkers en medewerkers Ticket & Info krijgen een financiële vergoeding.
Meer informatie en aanmelden

VACATURE CONTROLLER | MANAGER BEDRIJFSVOERING

In verband met het vertrek van de huidige interim controller zoeken Stichting Bosse Nova en Stichting Theaterfestival Boulevard een nieuwe controller | manager bedrijfsvoering.

De controller vertaalt artistieke ontwikkelingen en ambities van beide stichtingen in een financiële meerjarige strategie, inclusief de daarbij behorende financiële kaders en operationele processen. Bekijk de volledige vacature via onze website. 

Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief