Bekijk deze e-mail in je browser
Header met het campagnebeeld van Boulevard
Over minder dan twee weken gaat Theaterfestival Boulevard van start! Wij kunnen niet wachten tot we van al het moois in het Zuiderpark, op de Parade en alle andere podia en locaties in 's-Hertogenbosch kunnen gaan genieten.

We hebben afgelopen weken nog wat toevoegingen gedaan aan ons programma. Zo kun je tijdens Boulevard ook gaan genieten van voorstellingen van Salomé Mooij, Juup Luijten, de studenten van Fontys en er zijn diverse werksessies in De Dom. Je vindt een overzicht in deze nieuwsbrief!

NIEUW IN ONS PROGRAMMA

Een foto waarbij de hoofden van Dan Musset met gele pruik en Vincent Van Dijck met roze pruik horizontaal tegen elkaar liggen op achtergrond van gras.
Dan Mussett
THE DATING PROJECT: FIRST DATE
Deelnemers aan dit theatrale rollenspel volgen een reeks [Nederlandstalige] instructies op een smartphone, waarbij ze een griezelige nabootsing uitvoeren van een eigentijds gesprek waarin het mobieltje steevast hyperaanwezig is. 

Koop tickets
Oude prent met tekst het ganzen bord en afbeelding van grote witte gans met cijfers in cirkels op verschillende plekken.
Juup Luijten
HET GROOT LEVENDIG EXTRAVAGANZA BORDSPEL

In het Zuiderpark daagt Juup Luijten [1992] kinderen en jongeren maar ook volwassenen uit om te dobbelen. Na je worp mag je het reuzegrote bordspel Onvoorzien binnenstappen. 

Koop tickets
Foto van man op stoep met hond aan lijn kijkend naar telefoon in hand voor reclamebord met tekst I, Phone erop en afbeeldingen van een IPhone.
Rob Smorenberg/De Warme Winkel
I, PHONE

I, Phone is een bewegend portret van de hedendaagse mens in relatie tot de smartphone. Het multitasken van scrollen, appen, swipen enz., accumuleert tot een virtuoze bewegingsvoorstelling.

Koop tickets
Foto van vrouw met glas in hand hurkend en kijkend naar vermoedelijke kunstobjecten.
Salomé Mooij
HET SCHUILATELIER

Zijn er plekken waar de buitenwereld kan samenvallen met de binnenwereld? Zonder oordoppen of slaapmasker? Ja, performer en theatermaker Salomé Mooij weet dat ze bestaan.

Koop tickets
Foto van donkere zaal met laptop en beamer op transport trolley op voorgrond en een persoon op achtergrond bij vermoedelijke toneelrekwisieten.
Iris van Peppen
ATELIER: THAT MOMENT SILENCE WAS SO LOUD

Iris van Peppen is choreograaf en heeft dit voorjaar bij Broedplaats ‘s-Hertogenbosch met haar vaste collega’s gewerkt aan That moment silence was so loud. Een werkproces, waar je als publiek niet enkel toeschouwer bent, maar onderdeel van wordt. 

Gratis
Afbeelding van groen speelveld met de tekst kom kom kom je mee spelen op witte lijnen verdeeld over het veld.
Schippers&VanGucht
SPEELVELD

Spelen is van alle leeftijden én lichamen, vinden Schippers&VanGucht. Speciaal voor Boulevard 2022 ontwikkelen zij SPEELVELD, een afgebakende ruimte op het festivalterrein in het Zuiderpark waar bezoekers worden uitgenodigd om te spelen. 

Gratis
TICKETS
Tickets koop je makkelijk en snel online via onze website.
www.festivalboulevard.nl

FONTYS & BOULEVARD 2022

Foto van twee jonge mannen buiten waarvan een met open koffer in hand en vermoedelijk foto’s op a4 verspreid met achtergrond van natuurstenenmuur.

Na twee jaar afwezigheid op Boulevard gaan wij dit jaar een vernieuwde samenwerking aan met Fontys, waarin afstudeerders en studenten in brede zin de hoofdrol spelen. Tijdens de gehele festival periode wordt Huis73 bevolkt door Fontys studenten en hun afstudeervoorstellingen. Zij komen ons verrijken vanuit een diverse verzameling opleidingen (Docerend Theatermaker, Dans, Choreografie, Muziektheater, etc.). Bekijk het programma

Foto van festivalhart Boulevard met ronde blauwe koepel op voorgrond met gedeeltelijk blauwe hemel en andere festivalonderdelen op achtergrond.
Foto: Karin Jonkers

WERKSESSIES IN DE DOM

De Dom is de grote, transparante koepel op het festival. Het is een huis voor denken en doen. Theatermakers gaan er in gesprek met bezoekers, inwoners van de stad wisselen er van gedachten over actuele thema’s, de festivalorganisatie legt er onderzoeksvragen aan de bezoekers of kunstenaars voor. Bij uitstek is het de locatie waar je ontdekt dat theater, stad en wereld onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. Alleen al om die reden zijn alle bijeenkomsten in de Dom vrij toegankelijk. Iedereen is welkom.
 
Naast het Gesprek van de Dag en de Voorleessessies zijn er werksessies.  Via speelse werkvormen worden vraagstukken rond kunst en samenleving onderzocht. Come Together, Right Now: loop binnen, neem een kijkje en/of doe mee!
Bekijk het programma in De Dom

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOORSTELLING KARLIJN HAMER

Bij de voorstelling van Karlijn Hamer zijn we opzoek naar mensen die zin hebben om woede en beweging los te krijgen bij het aanwezige publiek. Zij zorgen ervoor dat het publiek mee gaat doen en participeert. Tijdens de voorstelling spoor je mensen aan om mee te doen met schreeuwen/dansen. En natuurlijk kan je hierdoor gratis de voorstelling bekijken!
Klik voor meer informatie en aanmelden.

Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief