1-7-2020

Verlenging coronamaatregelen

Vanaf vandaag, 1 juli, geldt de aangepaste Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Hierin zijn de versoepelingen en aanpassingen voor de horeca, evenementenbranche, sport en onderwijs verwerkt.
Lees meer

Het Huishoudboekje

In oktober 2020 wilt de gemeente Nijmegen starten met ‘Het Huishoudboekje’. Een proef onder 25 personen met een bijstandsuitkering en deeltijdwerk. Doel hiervan is hen  financiële zekerheid te bieden. 

Lees meer

Nieuwe Metterswane

Tegenover het station, op de plek waar vroeger het gebouw Metterswane stond, zijn plannen voor het Nieuwe Metterswane. In het gebouw komen woningen, kantoorruimte en een hotel. 

Lees meer

Financieel expert in de wijk weer open

Vanaf maandag 29 juni is het weer mogelijk een afspraak op locatie te maken bij de financieel expert in de wijk. Vanwege het coronavirus waren de afspraken een paar maanden alleen telefonisch.  

Lees meer

Waterwolf komt eraan

Het kunstwerk voor de Waalkade is bijna klaar. Het brons is gegoten en de onderdelen worden nu aan elkaar gelast. In september kijkt ie uit over de Waal. 

Lees meer

Vanavond in de raad

Vanavond, 1 juli,  is het Politieke Avond en de gespreksrondes staan centraal. Op de agenda staan onder andere het raadsvoorstel realisatie poppodium Merleyn en het raadsvoorstel brede basisteams volwassenen. 

Lees meer

Energiebesparingsproject Hatert & Hees

Komend jaar helpt STAP IN! bewoners van Hatert en Hees om energie te besparen. Want een lagere energierekening is goed voor de portemonnee én het klimaat. 

Lees meer

College bezoekt Wolfskuil

Het college bezocht gisteren, samen met de gemeentesecretaris, de Wolfskuil. Het was een corona proof wijkbezoek: veel in de buitenlucht, maximaal 30 personen en de 1,5  meter afstand op locatie gegarandeerd door hoepels op de grond.
Lees meer

Regionaal Energieloket Nijmegen

Minder geld kwijt zijn aan uw energierekening? Uw huis duurzamer maken? Wij helpen u op weg met de nieuwe website Regionaal Energieloket Nijmegen.

Lees meer

Deze week ...

De representatieve activiteiten van het college gaan deze week niet door. Deze activiteiten zijn vanwege het coronavirus afgelast of naar een latere datum verplaatst.

Met dit warme weer is het leuk om de eendjes te voeren. Maar geef ze niet teveel. Brood is niet goed voor ze. Er komen ook ratten op af en het water wordt troebel en gaat stinken. 
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl | Privacy
Gemeente Nijmegen 2020, 
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor deze nieuwsbrief

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp