Nieuwsbrief Nijmegen 2-10-2024

 
 

Boek een energiecoach tijdens de Energy race

Op dit moment strijden 10 groepen basisschoolleerlingen in Nijmegen om de winnaar te worden van de Nijmeegse Energy race. De kinderen leren een maand lang over energie besparen in huis en het klimaat.      

Lees meer


 

TOEN festival met bijzonder hoogleraar Stephan Mols

Duik in de Nijmeegse geschiedenis van zaterdag 19 tot zondag 27 oktober. Ontdek tijdens TOEN festival hoe illusies, misleiding en verborgen waarheden de loop van de geschiedenis beïnvloeden. Wat in de oudste stad van Nederland is toch echt nep?  

Lees meer


 

Coming Out Dag 

Op 11 oktober is het Coming Out Dag. Elk jaar staat deze dag symbool voor dat iedereen mag zijn wie die is en wie die wil zijn en mag houden van wie die wil. 

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Deze week... 

Wethouder Cilia Daemen is aanwezig bij de lancering van het magazine 'Meisjes van Toen', met interviews en portretten van twaalf Nijmeegse vrouwen van 65-plus, en burgemeester Bruls en wethouders Cilia Daemen en John Brom lopen mee met de Nacht van de Ommetjes.

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Nieuws over de gemeenteraad 

Woensdag 16 oktober organiseert de gemeenteraad een inspraakbijeenkomst voor inwoners en organisaties over de Stadsbegroting 2025-2028. Iedereen is van harte welkom om mee te praten.

Lees meer

NDW21 geopend 

Zaterdag 28 september werd NDW21 officieel geopend, de nieuwe stadsbuurt in Winkelsteeg waar men kan wonen, ondernemen en ontmoeten. 

Lees meer

Als onderdeel van de expositie OverBruggen wordt op 6 oktober van 11.15 - 12.30 uur een Writing in the Chapel gehouden. De verhalen worden toegevoegd aan de expositie. Schrijf mee aan een eerbetoon voor de dappere – vaak nog jonge en merendeel uit het buitenland afkomstige– strijders. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelding. 
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl
Gemeente Nijmegen 2024

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden