Nieuwsbrief Nijmegen 25-09-2024

spoorlijn 
 

Opwaardering Maaslijn

De komende jaren wordt er in opdracht van Prorail en verschillende overheden gewerkt aan de elektrificatie van de Maaslijn, de spoorverbinding tussen Nijmegen en Roermond.     

Lees meer

Thijmstraat Nijmegen
 

Thijmstraat wordt fietsstraat

Een aantal jaren geleden is de Tollenstraat ingericht als fietsstraat. Deze stopt bij de aansluiting met de Thijmstraat. Dit gaat de komende maanden veranderen. 

Lees meer

Sunset march op brug de Oversteek
 

Nijmegen herdenkt en viert 80 jaar vrijheid 

Van 18 t/m 22 september waren er verschillende activiteiten in Nijmegen om stil te staan bij 80 jaar vrijheid. We stonden stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en vierden dat we in vrijheid kunnen leven. 

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Deze week... 

Wethouder Jean-Paul Broeren onthult een naambord bij woonwagencentrum Teersdijk, burgemeester Bruls en wethouder Cilia Daemen zijn aanwezig bij 10-jarig jubileum van Stip Nijmegen en wethouder Noël Vergunst is aanwezig bij de opening van Nieuwe Dukenburgseweg 21.

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Vanavond in de raad 

Vanavond is het Politieke Avond en de gespreksronde staat centraal. Op de agenda staan onder andere het raadsvoorstel vaststelling onderdelen van het actieprogramma samenwerken met de stad en de gebiedsvisie Stationsdistrict.  

Lees meer

OV ambassadeurs

OV-inloopspreekuur 

Tijdens een inloopspreekuur kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan speciale OV-ambassadeurs. Zij kunnen u uitleggen hoe OVpay werkt, wat de voordelen zijn, hoe u leeftijdskorting instelt op OVpay en welke betaalwijze het beste bij u past. 

Lees meer

mensen met en zonder rolstoel
In de nieuwsbrief 'Iedereen doet mee' kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van inclusie en toegankelijkheid. In de nieuwste editie is er extra aandacht voor de Week van de Toegankelijkheid die van 7 tot 11 oktober plaatsvindt. U kunt lezen over de verschillende activiteiten die worden georganiseerd tijdens deze week. 
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl
Gemeente Nijmegen 2024

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden