Nieuwsbrief Nijmegen 26-6-2024

tegel rookvrije generatie 
 

Speelplekken in Nijmegen rookvrij

Op steeds meer speelplekken in Nijmegen ziet u de tegel van de Rookvrije Generatie. De gemeente Nijmegen maakt alle 350 openbare speelplekken rookvrij.  

Lees meer

gesprek met leden van de adviescommissies
 

Informatiemarkt gemeentelijke adviescommissies

De adviescommissies van de gemeente geven advies aan het college van burgemeester en wethouders over gezondheid, wonen, onderwijs, ouderen, jeugd, diversiteit, armoede en welzijn. Op 12 september 2024 is er een informatiebijeenkomst.  

Lees meer

busje van de stadshopper
 

Stadshopper

De gratis elektrische Stadshopper stopt op 30 juni 2024. De Stadshopper rijdt met een vaste route langs 8 haltes in de binnenstad, waaronder het station.     

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Deze week... 

Wethouder Grete Visser is aanwezig bij het Life Goals festival Nijmegen, wethouder Cilia Daemen is aanwezig bij het Waalzinnig Festival 2024 en wethouder John Brom is aanwezig bij Dia di Bandera, een nationale feestdag in Curaçao.

Lees meer

Vanavond in de raad 

Vanavond is het Politieke Avond en de gespreksronde staat centraal. Op de agenda staan onder andere het raadsvoorstel Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage) en instemming huurovereenkomst openbare beheerde fietsenstalling en het debatstuk long/post Covid.   

Lees meer

logo kinderlintjes
Kent u iemand die zich overal voor inzet en altijd voor iedereen klaar staat? En vindt u dat deze persoon een lintje verdient? Misschien kunt u dan een Koninklijke onderscheiding voor diegene aanvragen! Meer informatie vindt u op nijmegen.nl/koninklijkeonderscheiding. Wie gaat u in het zonnetje zetten? 
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl
Gemeente Nijmegen 2024

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden