Nieuwsbrief Nijmegen 5-6-2024

markt in Nijmegen 
 

Marktverplaatsing Vierdaagse 2024

Tijdens de Vierdaagse 2024 worden er een aantal maatregelen genomen met betrekking tot de markt die in die week plaatsvindt. 

Lees meer

man met stempotlood
 

6 juni : Verkiezingen voor Europees parlement

Morgen, donderdag 6 juni, kunt u naar de stembus voor de verkiezing voor het Europees Parlement. Uw stem is belangrijk, want door te stemmen heeft u invloed op de besluiten van het Europees Parlement.   

Lees meer

bewoner die lintje krijgt
 

Wie verdient er een Koninklijk Lintje?

U heeft ze vast en zeker ook in uw omgeving: mensen die zich overal voor inzetten en altijd voor iedereen klaar staan. Mensen die echt iets bijzonders hebben gedaan of nog steeds doen, dat een groot effect heeft op de samenleving.   

Lees meer

logo gemeente Nijmegen

Deze week... 

Burgemeester Bruls is aanwezig bij de onthulling van het literaire baken van Rinske Kegel op het Nachtegaalplein, wethouder Cilia Daemen is aanwezig bij de diploma-uitreiking van studenten Natuurgidsopleiding en wethouder Jean-Paul Broeren opent, een nieuwe speelplek aan de Marie Curiestraat in Grootstal.

Lees meer

Vanavond in de raad 

Vanavond is het Politieke Avond en de besluitronde staat centraal. Op de agenda staan onder andere de Stadsrekening 2023 en de schriftelijke vragen over de verbouwing van het Valkhofmuseum.  

Lees meer

bewoners hebben gesprek aan balie
 

De gemeente Nijmegen hoort graag uw mening

Heeft u kortgeleden contact gehad met de gemeente Nijmegen? Heeft u bijvoorbeeld met ons gebeld, bent u bij ons langs geweest, of heeft u de website bezocht? Dan zijn wij benieuwd naar uw ervaring.

Lees meer

verkeersbord parkeren
 

Vervolg nieuwe spelregels invoering betaald parkeren

In maart stelde het college van burgemeester en wethouders spelregels voor het invoeren van betaald parkeren vast. Vervolgens nam de gemeenteraad hier een besluit over tijdens de raadsvergadering van 24 april. De gemeenteraad stelde de spelregels vast met een aantal wijzigingen. Deze nieuwe spelregels gaan vanaf morgen in.

Lees meer

masker standbeeld in Nijmegen noord
Op 14, 15 en 16 juni worden de Nationale Archeologiedagen gehouden. Vele vrijwilligers brengen het verleden tot leven met verschillende activiteiten, onder andere in Nijmegen. De rondleidingen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Zie voor meer informatie: www.archeologiedagen.nl
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl
Gemeente Nijmegen 2024

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden