Bekijk deze e-mail in je browser
Header met het campagnebeeld van Boulevard
Het is warm op Boulevard. Niet alleen door het weer, maar ook door het vuur dat makers brengen. We koelen af in de schaduw, met behulp van airco's in de tentjes en water. Het maakt het goed vertoeven in het Zuiderpark! De zwoele avonden sluiten we af op de Parade, waar we naast een voetenbadje ook genieten van een drankje en fijne muziek. Klinkt goed toch? Geniet ook dit laatste weekend van het moois wat we te bieden hebben. De tijden van het programma op het Parkpodium hebben we vanwege de warmte aangepast, zie onderaan deze nieuwsbrief. Verder geven we je graag nog wat tips!

NEDERLANDSE PREMIERE: MAYDAY / MELANIE DEMERS

13 & 14 aug
LA GODDAM VOIE LACTÉE
MAYDAY / Mélanie Demers | CA

La Goddam Voie Lactée toont vijf vrouwen, elk op haar eigen uitkijkpost. Soms springen ze de arena in. Daar ontwerpen ze hun universum, vieren het en wissen het weer uit. Zo ontstaat een reeks kleine oerknallen – telkens een nieuw gemeenschappelijk begin. Wat La Goddam Voie Lactée extra aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid van de performers en hun genres. De voorstelling biedt niet alleen dans, maar ook spoken word, theater en waanzinnige melkwegmuziek van singersongwriter Frannie Holder. Eerder verraste Mélanie Demers met Icône Pop en Animal Triste op Boulevard.

Koop tickets

DANS MEE MET ULTIMA VEZ

13 & 14 aug
BIRDS
Ultima Vez / Seppe Baeyens | BE
 
Het was niet de vogel die kooitjes met spijlen bedacht. Dat deed de mens. Dansgezelschap Ultima Vez breekt de deurtjes open, geeft de vrijheid terug. Hun fascinerende Birds is een choreografie voor performers en festivalpubliek. De Morgen schreef over de voorstelling: 'Pure magie! Iedereen kan deel uitmaken van de zwerm die voortdurend versnelt, weer vertraagt en in- en uit elkaar beweegt. Wanneer de choreografie ook nog eens uitbarst tot een waar dansfestijn met twerken en hiphopbattles, is het feest helemaal compleet.' Wij weten het wel!

Koop tickets

TIPS: 3X THEATER ARTEMIS

10 t/m 12 aug
De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit
Elias de Bruyne | BE
De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit doet een dappere poging om de misschien wel langste opkomst ooit te tonen. Gaat lukken, denken bookmakers.

Koop tickets
10 t/m 14 aug
Dit is het showorkest van Theater Artemis
Keimpe de Jong | NL
“Onmogelijk”, zei iedereen. “Een show-orkest kan niet uit maar één persoon bestaan.” Haha, moet je net tegen die gasten van Theater Artemis zeggen. Muziek!

Koop tickets
14 aug
Dans is lekker ritmisch bewegen op muziek
Theater Artemis | NL
Voor het eerst in haar tweeëndertigjarige bestaan waagt Theater Artemis zich aan een dansvoorstelling. Een hachelijke onderneming? 'Een voltreffer met minimale middelen en nauwelijks tekst' - **** Trouw

Koop tickets
TICKETS
Tickets koop je makkelijk en snel online via onze website.
www.festivalboulevard.nl

DANS EN LUISTERTIPS:

13 aug
Mini Miss Miraculous
Club Gewalt | NL
Van krimp komt kramp, krijsen behoudende economen. Maar Club Gewalt ziet dat ruimer. In haar performance Mini Miss Miraculous is krimp de redding. 

Koop tickets
13 aug
Deckstro
Fomo Fatale
In FOMO FATALE – DECKSTRO op zaterdag 13 augustus zoeken we de randjes op. De rauwe randjes, de glanzende randjes en die van de BPM’s: met een bloedhete trip mix van funk, dancehall, trance, electro, pop en rave-minded fabelwezens.

Koop tickets
Foto: Karin Jonkers

WIJZIGING PLANNING PARKPODIUM

:Vanwege de warmte is het programma van het parkpodium en de populierencirkel wat gewijzigd. Het schema ziet er nu als volgt uit:

ZATERDAG

17:30 & 20:30 The Trick Brothers
19:00 & 21:45 Soula Notos
23:00 Dukebox wYzer
 
ZONDAG

17:00 & 20:00 The Trick Brothers
18:30 & 21:30 Elten Kiene

Bekijk voor vertrek onze website voor de actuele tijden. 
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief