Nieuwsbrief november 2017

1 year ago


Text only:


 


De nieuwsbrief leeft weer!


Na een tussenjaar, sabbatical of burn-out, net hoe je het wilt noemen, is de nieuwsbrief van Scholieren.com weer terug. Feesie natuurlijk! Want elke maand blikken we terug op het gekste school-nieuws, de beste blogs en de leukste video's van de redactie. Veel leuker dan huiswerk maken of leren voor toetsen toch?


 Heb jij nog Halloween gevierd?


Er waren genoeg Halloweenfeesten afgelopen weekend. En daar horen horroclowns bij. Maar niet voor iedereen is dit een pretje. Er bestaat namelijk een echte clownsangst. Joost legt het hier voor je uit!


10 tips van een ervaringsdeskundige


Het komt steeds vaker voor: depressie onder jongeren. Grote kans dat jij of vrienden van je er ook mee worstelen. Ondanks goede bedoelingen is het omgaan met depressiviteit in de vriendenkring ingewikkeld. Daarom hier 10 tips.


Wat de schoolfotograaf allemaal verkeerd deed! 


Binnen een week stond de schoolfotograaf al voor de poorten van je school. Is dat even leuk? Nee, natuurlijk niet. Die gast kan er namelijk helemaal niks van. Lees hier waarom die vent zo aan het prutsen was.


Verdorde lentekriebels #sad


De lentekriebels zijn verdwenen en nu ook de donkere herfstmaanden al weer van start zijn gegaan, komen de relatie break-ups als paddenstoelen de grond uit. Maar ja... hoe maak je het dan uit? Onze snelle boy Luca zocht het hier voor je uit!


 Shit: basisbeurs voorlopig niet terug


Rekentoets telt niet meer mee!


Herfstliefde


Toch betekent het niet dat er geen liefde kan bestaan buiten de lentekriebels om. Vanaf deze maand zijn Silvester en Gabriëlle liefdesbrieven naar elkaar aan het sturen via onze website. Ze zijn door ons gekoppeld in de hoop dat er iets moois opbloeit. Het leuke is dat jij het allemaal kan lezen!!


De beste schoolverhalen in de nieuwsbrief


Op elke school gebeuren vette dingen. Een gruwelijk schoolfeest, een uit de hand gelopen grap of een docent die je onterecht een slecht cijfer geeft (oke oke, minder vet). Laat het weten via oscar@scholieren.com en wie weet komt jouw verhaal in de volgende nieuwsbrief. Lache toch?


En niet vergeten Scholieren.com te volgen op Youtube, Instagram, Facebook en doe ook maar Twitter.


Vragen, opmerkingen of tips? Mail naar oscar@scholieren.com. Afmelden op deze nieuwsbrief kan hier.


Scholieren.com

Categories: Training | Studies | Education Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018