Nieuwsbrief november 2018

Recreatie Vakbeurs

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Recreatie vakbeurs van 27 t/m 29 november. Wij staan voor u klaar, bezoek vrijblijvend onze stand voor meer informatie en ons actuele aanbod! (Hal 3, standnummer: 340)

Mocht u nog geen toegangskaarten hebben voor de beurs maar wilt u wel graag bij ons langskomen? Laat het ons weten, zodat wij u kunnen voorzien van vrijkaarten!

Kom naar de Recron-kennissessie tijdens de Recreatie Vakbeurs

Op dinsdag 27 november mogen Rianne Jansen en Adri Mijnheer van ons kantoor een RECRON-kennissessie geven over het onderwerp: 'Heeft u, als recreatieondernemer, al nagedacht over bedrijfsopvolging?'.
Dit zal plaatsvinden op de Recreatievakbeurs te Hardenberg op dinsdag 27 november, om 16.00-16.30 uur, in het 'kennistheather'- hal 1.

Bedrijfsopvolging is een onderwerp waar veel ondernemers over peinzen maar wat een moeilijk onderwerp is om bespreekbaar te maken. Dit heeft te maken met de gevoeligheid en de impact die dit vermeend kan hebben op de exploitatie. Bedrijfsopvolging is een mix van emotie en rationaliteit die vele facetten kent en alleen kan slagen bij een gedegen voorbereiding. Voor de een zal dit zijn binnen de familie voor de andere door deelneming van een bekende of werknemer of verkoop aan een derde. Met voorbeelden uit de praktijk en tips om het proces aan te vliegen hoopt Van de Loosdrecht RBM een nuttige bijdrage te geven aan uw overwegingen. 

Nieuw in verkoop!

Namens de eigenaren mogen wij geheel vrijblijvend deze gezellige gezinscamping Diever aanbieden welke zeer groen is gelegen in de prachtige bossen, aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold. 

Deze camping is gelegen op ruim 8,5 hectare eigen grond en beschikt onder andere over 230 kampeerplaatsen, verschillende verhuuraccommodaties en een royale bedrijfswoning. 

Vraagprijs: €1.650.000,-- k.k.
Voor meer informatie kunt u het bedrijf opvragen via onze website onder referentienummer: 181017

Nieuw in verkoop!

Vakantiepark Diana Heide in Amen (Drenthe) is een ruim opgezet park met 410 plaatsen gelegen in het bos en op de open velden, een grote speel- en visvijver en beschikt over alle gewenste voorzieningen waaronder horeca. Daarnaast is een deel van het achtergelegen natuurgebied in eigendom. Het geheel is gelegen op ruim 31 hectare eigen grond. 

U kunt de promofilm alvast bekijken via deze link.

Vraagprijs: €2.450.000,-- k.k.
Voor meer informatie kunt u het bedrijf opvragen via onze website onder referentienummer: 181016

Nieuw in verkoop!

Camping de Vriendschap.
Het betreft een campingterrein waar conform het bestemmingsplan, naast de bedrijfswoning, schuren en sanitairgebouw, 14 kampeermiddelen en 16 recreatiewoningen gevestigd mogen zijn. 






Vraagprijs: €625.000,-- k.k.
Voor meer informatie kunt u het bedrijf opvragen via onze website onder referentienummer: 181018
 

Nieuw in verkoop!

Namens de eigenaar mogen wij geheel vrijblijvend ontwikkelingslocatie De Buitenplaats aanbieden.
De ontwikkelingslocatie betreft ruim 9,5 hectare eigen grond en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van maximaal 240 recreatie eenheden, een bedrijfswoning en hoofdgebouw. 

Kortom er is volop ruimte om op een prachtige locatie een uniek recreatiepark te ontwikkelen!

Vraagprijs €3.700.000,-- k.k.
Voor meer informatie kunt u het bedrijf opvragen via onze website onder referentienummer: 181109

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars | F.A. Molijnlaan 28 | 8071 AG Nunspeet | Tel: 0341 - 25 23 63 info@vandeloosdrechtrbm.nl | www.vandeloosdrechtrbm.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars klik hier om uit te schrijven






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars · F.A. Molijnlaan 28 · Nunspeet, Gelderland 8071AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp