Drukwerk

KreaDoe

Van woensdag 27 tot en met zondag 31 oktober is dan eindelijk weer die superleuke KreaDoe. Een beurs voor van alles op creatief gebied waar wij natuurlijk niet op mogen ontbreken! We hebben dit jaar zelfs een workshop gedeelte zodat we ook een aantal keren per dag workshops zullen aanbieden.

Helaas moet dan wel de winkel die hele week dicht omdat we bijna alles meenemen! Maar je kunt ons daar natuurlijk wel bezoeken. En om het je makkelijker te maken een ticket te boeken via deze link.

Wat zou het leuk zijn om daar veel bekende gezichten te zien! We kunnen in onze stand op de beurs geen stempels geven maar meld je je daar tijdens het afrekenen met het codewoord AUCUBASTRAAT dan krijg je 10% korting!

Onze webbestellingen kunnen we nog tot zaterdag 23 oktober normaal afhandelen maar bestellingen die daarna geplaatst worden, kunnen pas op maandag 1 november verzameld worden.

Om het een klein beetje goed te maken geven we van zondag 24 oktober tot en met zondag 31 oktober 10% korting op alle online bestellingen!
KreaDoe plattegrond

Openingstijden

Ook na de beurs, dus vanaf maandag 1 november, blijven we zes dagen per week geopend. Dat is dan, maandag van 12:00-17:00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00uur.
Hou er wel rekening mee dat de winkel van 25-31 oktober gesloten zal zijn i.v.m. de KreaDoe.

Nieuwe producten

Er zijn al veel nieuwe TOHO rocailles binnen en we verwachten ook snel weer nieuwe Miyuki rocailles. Alles wat nieuw binnen is vind je op onze website.
instagram facebook youtube 
MailPoet