Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Johan Vlemmix ondanks oproep om niet te komen al vroeg aanwezig in Den Haag voor Prinsjesdag

In twintig jaar heeft hij geen Prinsjesdag gemist. En ook vandaag is Johan Vlemmix aanwezig. Ondanks de oproep van de gemeente Den Haag om vanwege de coronacrisis weg te blijven, staat hij dinsdag al vroeg bij Paleis Noordeinde. "Het is wel stil", zegt Johan met gevoel voor understatement.

Lees meer

Automobilisten scheuren op A16 voorbij wegwerkzaamheden: rijbewijs kwijt

Een automobilist is maandagnacht in Etten-Leur zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij op de A16 veel te hard reed terwijl daar aan de weg werd gewerkt. De man reed 130 waar vanwege de wegwerkzaamheden zeventig kilometer per uur was toegestaan. Na een achtervolging stopte de automobilist uiteindelijk in Etten-Leur. Maar daar ging hij er alsnog vandoor tijdens het wachten op de uitslag van een speekseltest.

Lees meer

Hondsbrutale inbraak bij kledingwinkel, bewakingsbeelden leggen rooftocht haarscherp vast

Drie gemaskerde mannen hebben in de nacht van maandag op dinsdag huis gehouden bij kledingwinkel De Paskaemer in Oosterhout. "Opnieuw woede, verdriet en ongeloof."

Lees meer

Studentenverenigingen zien niks in avondklok: 'Absolute onzin'

Met het stijgende aantal coronabesmettingen, onder meer in studentensteden, nemen de besmettingszorgen van het RIVM toe. Spreekbuis Jaap van Dissel opperde daarom een avondklok in de horeca en zelfs sluiting van de studentensociëteiten. Dat laatste zien studentenverenigingen niet zitten.

Lees meer

Coronanieuws: 'Nederland moet zich schrap zetten voor de gevolgen van zware economische terugslag'

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Zoektocht naar verdwenen vrienden verloopt moeizaam: 'Situatie te gevaarlijk voor duikers'

De zoektocht in en op De Brink in Liessel naar de sinds 1974 vermiste vrienden Piet Hölskens en Hans Martens uit Asten verloopt dinsdag moeizaam. Er kan niet zoveel zand worden weggehaald van de bodem van de afgraving als gehoopt. Dit om te zien of de auto van de vrienden er ligt. Metingen moeten nu uitsluitsel geven.

Lees meer

Laatste dag van zoektocht naar vermiste vrienden Piet en Hans

Het zoeken naar de sinds 1974 vermiste vrienden Piet Hölskens en Hans Martens uit Asten gaat dinsdag verder. De politie hervat de zoektocht op de bodem van afgraving De Brink in Liessel waarmee ze een week geleden begon. De verwachting is dat vandaag duidelijk wordt wat er onder het zand ligt op de tweede plek in de plas waar nog wordt gezocht.

Lees meer

Harley Davidson vliegt in brand tijdens het rijden in Nuenen

Op de Soeterbeekseweg in Nuenen vloog dinsdagochtend een Harley Davidson in brand tijdens het rijden. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat er plotseling benzine uit de motor spoot.

Lees meer

Van Hooijdonk-soap bij NAC duurt nog even voort: vertrek Sydney nog steeds onzeker

Er komt voorlopig nog geen einde aan de soap rondom Sydney van Hooijdonk bij NAC. De spits mag transfervrij weg bij de Bredase club, maar was maandagavond als invaller tegen FC Den Bosch met twee goals matchwinnaar. Hij verving bij NAC debutant Mario Bilate die al na negen minuten met een hamstringblessure afhaakte. De vraag is of NAC Van Hooijdonk alsnog laat gaan of dat de liefde weer opbloeit.

Lees meer

Fietsster overleden na aanrijding in Den Bosch

Op de Tarweakker in Den Bosch is dinsdagmiddag een fietsster overleden. Dat gebeurde na een aanrijding met een auto.

Lees meer

Hoogste temperatuur ooit in september: 34,7 graden in Gilze-Rijen

Nog nooit was het in september zo warm als in Gilze-Rijen vandaag. Het dagrecord sneuvelde dinsdagmorgen om tien over halftwaalf al, toen het 31,9 graden was. Rond kwart over drie werd de 34,7 graden aangetikt. Daarmee is het maandrecord van 4 september 1929 uit Maastricht gesneuveld. Toen werd het 34,2 graden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant