Openen in browser

        

Mysterie van harde knallen lijkt opgelost: 'Ik wist meteen wat het was'

Het mysterie van de harde knallen die veel mensen maandagnacht iets na twaalf uur hebben gehoord in Breda en verre omgeving, lijkt opgelost te zijn. Er kwamen meldingen uit een groot gebied van Prinsenbeek tot Kaatsheuvel. Er werd volop gespeculeerd over wat de knallen nu waren, maar het filmpje dat de kleinzoon van Martin uit Prinsenbeek maakte, lijkt het antwoord te geven.

Lees meer

Man wordt gechanteerd met naaktfoto's, maar pikt dat niet

De politie heeft maandag een man aangehouden die ervan wordt verdacht een 23-jarige Bredanaar te chanteren met naaktfoto's. Het slachtoffer moest meerdere keren geld achterlaten om te voorkomen dat er foto's van hem gepubliceerd zouden worden.

Lees meer

Coronanieuws: 343 nieuwe Brabantse coronabesmettingen

Ook deze dinsdag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Vrouw belandt met vrachtwagen tegen boom en raakt bekneld

Een vrachtwagenchauffeuse is maandagavond bekneld komen te zitten in haar cabine nadat ze op de A58 bij Sint Willebrord van de weg was geraakt. Ze reed iets voor elf uur in de groenstrook langs de snelweg een boom omver en deze kwam vervolgens gedeeltelijk op de cabine van de vrachtwagen terecht.

Lees meer

Mysterieuze knallen gehoord van Kaatsheuvel tot Prinsenbeek

Van Kaatsheuvel, via Breda tot Prinsenbeek hebben mensen maandagnacht net na middernacht een of meerdere harde knallen gehoord. Sommigen melders hebben het ook over fel licht. Over de oorzaak van de knallen wordt gespeculeerd. Suggesties variëren van vuurwerk, een vliegtuig of een straaljager tot meteorieten. Maar wat het is geweest, is nog niet duidelijk.

Lees meer

Meisje maakt foto van masturberende man die daardoor snel wordt opgepakt

Een 15-jarig meisje is maandagmiddag hevig geschrokken toen een man bij de bushalte aan de Stappegoorweg in Tilburg zijn broek omlaag trok en zichzelf begon te bevredigen. De tiener maakte snel een foto van de man en deelde die met de politie. Een paar uur later konden agenten de 22-jarige man aanhouden.

Lees meer

Joyriders (16 en 17) betrapt met 91 pakketjes harddrugs in onderbroek

Twee tieners (16 en 17) zijn in de nacht van maandag op dinsdag in hun woonplaats Oosterhout opgepakt toen ze aan het joyriden waren in de auto van een van hun vaders. De 17-jarige die achter het stuur zat, had ook nog eens 91 pakketjes met harddrugs bij zich. Hij had alle drugs verstopt in zijn onderbroek.

Lees meer

Marco Kroon roept op Afghanistan-veteranen te steunen: 'Stuur ze berichtje'

Officier Marco Kroon heeft opnieuw zijn onvrede uitgesproken over de aftocht van alle buitenlandse militairen uit Afghanistan. In een bericht op LinkedIn roept de drager van de Militaire Willemsorde op om Afghanistan-veteranen een hart onder de riem te steken. "Onze veteranen hebben alles gegeven en zijn absoluut niet verantwoordelijk voor de enorme chaos en ellende die zich momenteel in Afghanistan ontwikkelt."

Lees meer

Jumbo haalt truffelmayo met verkeerde etiket uit de schappen

De Jumbo truffelmayo in een verpakking van 100 gram is met onmiddellijke ingang uit de schappen gehaald. Het Veghelse supermarktconcern heeft dit besloten, omdat aan de onderzijde een verkeerd etiket is geplakt.

Lees meer

Ravage na botsing tussen bestelwagen en auto op N329 in Oss

Een botsing tussen een bestelwagen en een auto op de N329 bij de Berghemseweg in Oss heeft maandagavond rond kwart voor elf voor een behoorlijke ravage gezorgd. Er raakte niemand ernstig gewond. Wel kreeg een van de automobilisten het advies dinsdag even langs de huisarts te gaan.

Lees meer

Christiaan doet perfecte imitatie van zijn vader Frans Bauer

Christiaan, de zoon van de populaire zanger Frans Bauer, kan als geen ander zijn vader imiteren. Onder het genot van een kopje thee doet hij in de achtertuin van hun huis in Fijnaart zijn vader perfect na. Moeder Mariska zette het filmpje op Instagram. Ook zij kan haar lach niet onderdrukken om de acteerprestaties van haar zoon.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan