Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Familielid verdacht van gewelddadige dood van vrouw (83) in Rosmalen

De dode vrouw die donderdagnacht in een appartementen aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen werd gevonden, is door geweld om het leven gekomen. Het gaat om een vrouw van 83. De gearresteerde verdachte is een familielid van haar.

Lees meer

Kijk hier hoe Oeteldonkers reageren op het verboden 'Alaaf!' in hun bushokjes

'Alaaf!' is een verboden woord in Den Bosch. Toch hangt heel Oeteldonk vol met dat ene woordje. In bushokjes hangt een reclameposter van de kruidenlikeur Jägermeister met daarop de tekst: 'Alaaf! Ben jij al voorbereid?' De Oeteldonkers zijn verbijsterd en willen dat de poster zo snel mogelijk verdwijnt. Bekijk hier de reacties.

Lees meer

Oeps! Hockeyster noemt Argentijnse een 'dikke trol', maar zet het per ongeluk openbaar

De internationale hockeyfederatie onderzoekt het gedrag van Renée van Laarhoven uit Tilburg op Instagram. Ze dacht een berichtje waarin ze een Argentijnse hockeyfan een 'dikke trol' noemt, aan haar vriend te sturen, maar zette het per ongeluk openbaar. Van Laarhoven heeft haar Twitteraccount inmiddels verwijderd.

Lees meer

Liquidatie van Gintas Macionis op zijn oprit in Huijbergen: in hoger beroep 20 jaar geëist

Justitie heeft dinsdag hogere straffen geëist tegen de vier mannen die worden verdacht van het omleggen van de 37-jarige Gintas Macionis in Huijbergen begin 2014. Alle mannen hoorden in hoger beroep een eis van twintig jaar.

Lees meer

Brand verwoest clubhuis van hondensporters in Klundert: 'We zijn alles kwijt'

Een flinke brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag het clubhuis van hondenvereniging BD Klundert verwoest. De club gaat uit van brandstichting. "Dit is vreselijk! Wie doet nu zoiets", vraagt voorzitter Marian van de Kerkhof zich af.

Lees meer

Veel klachten over geschrapte busdiensten, OV Ombudsman ziet 'een zorgwekkende trend'

Dorpen en ook sommige stadswijken zijn steeds slechter bereikbaar met het openbaar vervoer, ook in Brabant. Dat zegt Bram Hansma van OV Ombudsman na een rapportage over klachten van reizigers in het laatste kwartaal van 2019. Als voorbeelden haalt hij onder klachten over een het schrappen van bushaltes in Helmond, Veldhoven en St. Willebrord aan.

Lees meer

Brand in grillroom en kapperszaak in Heeswijk-Dinther, zaken compleet verwoest

In grillroom Amon aan de Edmundus van Dintherstraat in Heeswijk-Dinther heeft dinsdag een uitslaande brand gewoed. Dat gebeurde iets na half twee. Het vuur sloeg over naar de naastgelegen kapperszaak Barbershop 56. Café Zaal Elsie, aan de andere van de grillroom, liep rook- en roetschade op.

Lees meer

Dit doet pijn aan Oeteldonkse ogen: 'Alaaf!' duikt op in bushokjes

Eén ding weet je zeker: je maakt geen vrienden als je tijdens het carnavallen in Oeteldonk in een dronken bui plotseling uit volle borst 'Alaaf!' roept. Een echte Oeteldonker zegt geen 'alaaf'. Punt. Toch is die kreet wel opgedoken in de stad. Op reclameposters van Jägermeister om precies te zijn, onder meer in het bushokje bij het Kapelaan Koopmansplein.

Lees meer

Roy Donders zoekt carnavalstrends en oproep aan boeren: het Brabantse nieuws in 1 minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

U hebt een stapel hout op uw auto, mag u zo rijden?

De politie heeft dinsdagochtend een busje met een opvallende lading aan de kant gezet in De Mortel. Volgens de agenten was het onverantwoord om nog door te rijden.

Lees meer

Het loopt storm: honderden mensen willen de Biesbosch schoonmaken na overstroming

De initiatiefnemers van de opruimactie Biesbosch Schoon worden bedolven onder aanmeldingen van vrijwilligers. De grote schoonmaak wordt gehouden om de enorme berg zwerfafval op te ruimen die achterbleef na de geplande overstroming van vorige week. "Het is echt hartverwarmend!"

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant