Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man schiet vanuit woonhuis op agenten die hem in de gaten hielden, aanhouding gaande

In de Schoolstraat in Rosmalen zijn dinsdagmiddag rond half vier schoten gelost bij de aanhouding van een 27-jarige man die was veroordeeld voor een moord.

Lees meer

Bekijk hier het laatste Brabantse nieuws in één minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Durf jij na alle mistproblemen nog vanaf Eindhoven Airport te vliegen? [ENQUÊTE]

Door aanhoudende mistproblemen zijn er bij Eindhoven Airport afgelopen tijd talloze vluchten geschrapt of vertraagd. Heb jij ook de nacht doorgebracht op een veldbed of uren op de luchthaven gewacht tot je vliegtuig vertrok? Kies je voortaan voor een andere luchthaven of neem jij het risico voor lief? Vul onze enquête in!

Lees meer

Nieuwe zwemacademie in Eindhoven: 'Tweede Pieter komt vanzelf boven drijven'

Wie weet zit de nieuwe Ranomi of Pieter er wel tussen. In Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven begint dinsdag een nieuwe zwemopleiding. Het is voor kinderen die na het behalen van hun B- of C-diploma verder willen met zwemmen.

Lees meer

Binnenkijken: in Eindhoven staat het duurste huis van Brabant te koop

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. In Eindhoven staat sinds twee weken een huis aan de Dr. Schaepmanlaan te koop voor 7.500.000 euro. Nergens wordt er zoveel geld gevraagd voor een huis in Brabant.

Lees meer

Minder auto-inbraken in Brabant, maar forse stijging in Breda [KAARTJE]

Het aantal auto-inbraken in onze provincie is in 2019 met tien procent gedaald. Dat is een iets grotere daling dan het landelijk gemiddelde van 9,3 procent. In Breda en Halderberge is desondanks een forse stijging te zien, zo blijkt uit cijfers van vergelijkingssite Independer.

Lees meer

In hoger beroep 15 jaar cel voor liquidatie Martie Heesbeen in Rosmalen, rechtbank sprak dader vrij

Een man van 27 uit Rosmalen moet 15,5 jaar de cel in, omdat hij op kille en meedogenloze wijze zijn oom en diens hond heeft doodgeschoten. Dit heeft het gerechtshof in Den Bosch bepaald. De rechtbank in Den Bosch had de dader nog vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

Lees meer

Rabobank sluit beruchte kluis in Oudenbosch, dieven maakten er miljoenen buit

De beruchte kluisruimte in de Rabobank in Oudenbosch gaat voorgoed dicht. De bank stopt dit voorjaar met het verhuren van safeloketten aan klanten. De bank zegt dat er steeds minder vraag is om waardevolle spullen achter slot en grendel op te bergen. De kluis speelde de hoofdrol in de geruchtmakende kluisjesroof in 2018. Dieven maakten toen meer dan 12 miljoen euro buit.

Lees meer

Reeks branden in Oosterhout, zeven coniferen in twee weken tijd in vlammen

In twee weken tijd zijn zeven coniferen in Oosterhout door brandstichting in vlammen opgegaan. Alle zeven branden werden in de wijk Oosterheide-Oost gesticht.

Lees meer

Drie aanhoudingen bij invallen politie in West-Brabant, ook wapens en drugs gevonden

De politie heeft maandag invallen gedaan in meerdere huizen in St. Willebord, Bosschenhoofd en Oudenbosch. Bij die invallen zijn drie verdachten aangehouden. Ook werden drugs, wapens en gestolen spullen in beslag genomen.

Lees meer

Verdachte die Megan (15) doodstak langer in de cel, nieuwe zitting vermoedelijk in april

De 16-jarige jongen die op maandag 19 augustus vorig jaar in Breda de 15-jarige Megan doodstak, blijft langer in de cel. De jongen blijft in ieder geval vastzitten tot de volgende pro-formazitting die vermoedelijk in april op de rol staat. Dat heeft de rechtbank in Breda dinsdag besloten tijdens een zitting die achter gesloten deuren plaatsvond.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant