Openen in browser

        

Aantal coronabesmettingen in Brabant blijft dalen, landelijk wel stijging

Het aantal coronabesmettingen in Nederland is de afgelopen week licht gestegen. In onze provincie blijft het aantal besmettingen wel dalen. Dat blijkt uit de cijfers van de Rijksoverheid.

Lees meer

Coronanieuws: 258 nieuwe besmettingen Brabant, reproductiegetal boven de 1

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Rick maakt een carnavalskraker van 'Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon)'

Het is dé absolute zomerhit van dit jaar: 'Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon)' van Mart Hoogkamer. Nu wordt de kraker nog luidkeels meegezongen aan de Zuid-Europese costa's, maar dankzij Rick van de Brink uit Bergen op Zoom is het nummer ook al helemaal klaar voor carnaval. Hij goot het nummer in een dweilbandjasje. En dat helemaal in z'n uppie.

Lees meer

Ambulancechauffeur randt patiënte aan tijdens massage: celstraf geëist

Een man uit Geldrop moet twee maanden de cel in, als het aan justitie ligt. Hij zou een vrouw, die hij tijdens zijn werk als ambulancechauffeur leerde kennen, meerdere keren hebben aangerand tijdens massages.

Lees meer

Harde knallen halen Eindhovenaren midden in de nacht uit hun slaap

Veel inwoners van Eindhoven zijn maandagnacht wakker geschrokken van harde knallen. Rond vier uur is een flinke serie knallen gemeld door meerderde mensen. In een filmpje op Instagram is te zien dat er behoorlijk wat vuurwerk wordt afgestoken op de Vestdijk voor Hotel Pullman Eindhoven Cocagne.

Lees meer

Drie auto's door brand verwoest in Tilburg

Drie auto's zijn in vlammen opgegaan, in de nacht van maandag op dinsdag in Tilburg. Het vuur sloeg van de ene auto over op de andere en legde zo drie wagens in de as.

Lees meer

Zo komt 't dat DNA in moordzaak Wies Hensen na 32 jaar wel profiel oplevert

Wies Hensen uit Budel werd meer dan dertig jaar geleden om het leven gebracht. Toen werd er al DNA van een mogelijke dader onderzocht, maar de technieken waren nog niet ver genoeg om tot een daderprofiel te komen. Nu is dat er wel. Hoe kan dat? DNA-deskundige Arnoud Kal van het Nederlands Forensisch Instituut legt het uit.

Lees meer

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt wereldtitel tegen Overeem

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt op 23 oktober voor de tiende keer zijn wereldtitel. Hij neemt het in het Arnhemse Gelredome op tegen Alistair Overeem. Bij het gevecht zijn volgens organisator Glory 27.000 toeschouwers welkom.

Lees meer

Motorrijder zwaargewond bij aanrijding in Waalwijk

Een motorrijder is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Waalwijk. Hij werd geraakt door een auto.

Lees meer

Tilburg Ten Miles opnieuw afgelast door coronaregels

Tilburg Ten Miles gaat dit jaar niet door. Het hardloopevenement zou op 25 en 26 september worden gehouden. Volgens de organisatie is er nog te veel onzekerheid rondom de coronamaatregelen om het evenement met duizenden lopers en vele toeschouwers door te laten gaan.

Lees meer

Ontsnapte kangoeroe uit Wintelre is nog steeds spoorloos

De ontsnapte kangoeroe van een inwoner van Wintelre is nog altijd spoorloos. Het dier stond al een jaar of drie achter een hek op een stuk grond bij het huis in Wintelre. "Vorige week was-ie opeens verdwenen en ik denk dat-ie over het hek is gesprongen", beschrijft de eigenaar zijn vermoedens.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan