Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Ex-medewerksters Just Wellness doen boekje open over baas: 'Hij bood een ton voor seks'

Bonussen die contant worden uitbetaald, voortdurend nieuwe knappe meisjes die worden aangenomen en weer ontslagen en een baas die veel seksistische opmerkingen maakt en laat weten dat hij een veel duurdere advocaat dan jij kan betalen zodat jij niets tegen hem kan beginnen. Voormalige medewerksters van het omstreden Just Wellness vertellen aan Omroep Brabant hoe het was om bij de ontharingssalon in Eindhoven te werken. "Volgens mij was het pure oplichting."

Lees meer

Ontbrekend ingrediënt van je kerstrecept of tassen vol halen? Deze supermarkten zijn open met kerst

Nog even snel gevriesdroogde frambozen halen voor je recept of gewoon een boodschappenkar vol, het kan op steeds meer plekken tijdens de kerstdagen. Wil je weten of er bij jou in de buurt ook een supermarkt open is? Bekijk het overzicht hieronder. Eén op de drie supermarkten opent haar deuren.

Lees meer

Mishandelde homoseksuele Bart gevraagd als eregast op gayfeest Eindhoven

De vorige week mishandelde Bart Janssen is met zijn partner uitgenodigd als eregast op een nieuw gayfeest in Eindhoven. De organisator is zo geschokt door het verhaal over de mishandeling van de homoseksuele man dat hij hem vroeg voor het feest en ook gratis vervoer aanbood. Bart werd geschopt en geslagen door jongeren van 12 tot 15 oud jaar toen hij bij de Jumbo-supermarkt in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven liep. Dat gebeurde nadat de man bevestigend antwoord had gegeven op de vraag of hij homo is.

Lees meer

Bekende Brabanders kijken terug op bewogen jaar: een faillissement, werkstraf en ernstige ziektes

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. In vrijwel alle huiskamers pronken de uitbundig versierde kerstbomen en de kerstdiners zijn inmiddels voorbereid. De laatste dagen van 2019 zijn er ook om terug te kijken op het afgelopen jaar. De regioverslaggevers van Omroep Brabant gingen langs bij Ruud Benard, De Nagelkerkjes, Addy van den Krommenacker, Hans Smolders, Marco Kroon en Robbie Hageman. Hoe hebben zij eigenlijk 2019 beleefd?

Lees meer

Kindje (3) zwaargewond na val van roltrap in H&M Eindhoven

In de kledingzaak H&M in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven is een kindje van drie jaar van de roltrap gevallen. De peuter zou halverwege de roltrap over de leuning naar beneden zijn gevallen.

Lees meer

Eindhovense studenten winnen festival met Eiffeltoren van ijs en gaan nu voor de Olympische Spelen

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) hebben in China de eerste prijs gehaald op het IJsfestival van Harbin. Dit deden zij met een veertien meter hoge Eiffeltoren van ijs. Het volgende doel van de studenten wordt het grootste ooit: een veertig meter hoge ijstoren op de Olympische Spelen van Beijing in 2022.

Lees meer

Boze boeren gooien de kont tegen de krib... ook dit was 2019 [VIDEO]

Er was één groep waar je in 2019 letterlijk en figuurlijk niet omheen kon. De boeren lieten maandenlang flink van zich horen en Farmers Defence Force werd dit jaar in korte tijd een invloedrijke boerenorganisatie.

Lees meer

Mortiergranaat ontplofte in gezicht van vuurwerkslachtoffers Den Bosch, een van hen moet oog missen

Een van de twee mannen die maandagavond zwaargewond raakten terwijl ze zeer zwaar illegaal vuurwerk afstaken aan de Zesde Haren in Den Bosch moet een oog missen. Beide mannen liepen meerdere botbreuken in het gezicht op en worden dinsdag nog geopereerd. Dat meldt de politie dinsdag. Het gaat om inwoners van Den Bosch en Berlicum van 32 jaar oud.

Lees meer

Lange rijen bij de slager met kerst in aantocht: 'Het is vele malen drukker dan vorig jaar'

Op de drempel van Kerstmis is het dinsdag topdrukte in de winkels. Supermarkten, maar met name slagers en bakkers maken zich op voor een pittige dag. "Het is hier een compleet gekkenhuis", zegt Marco van Strien van keurslagerij Van Strien in 's Gravenmoer dinsdagochtend vroeg al. "Echt niet normaal!"

Lees meer

Automobilist te voet op de vlucht na aanrijding, vrouw zwaargewond achtergelaten

Een man is maandagnacht te voet op de vlucht geslagen nadat hij met zijn auto tegen een andere auto was gebotst op de A2 bij Maarheeze. De 66-jarige vrouw in de andere auto raakte zwaargewond.

Lees meer

Vuurwerkslachtoffers Den Bosch zijn mannen van 32: ‘Voor twee kwartjes heb je een vuurwerkbril’

Er zit bloed bij de deur, bij het raam en aan de kozijnen van het huis in Den Bosch waar maandagavond twee mannen werden opgevangen nadat zij zwaargewond waren geraakt bij het afsteken van vuurwerk. De slachtoffers zijn allebei 32 jaar oud.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant