Openen in browser

        

NAC-supporters boos op politie: 'Wij hielpen juist de man die onwel werd'

NAC-supporters ontkennen dat ze tijdens de rellen van zondag de hulpverleners die een man probeerden te reanimeren hebben belaagd. Ze probeerden hen juist te helpen, zo stellen verschillende supporters die bij de ongeregeldheden buiten het stadion waren na de mislukte promotiewedstrijd tegen NEC.

Lees meer

5 nieuwe tips binnengekomen over dode baby in Wernhout

In het onderzoek naar de dode baby die 12 mei werd gevonden in Wernhout, zijn vijf nieuwe tips binnengekomen. Dat maakte de politie dinsdagochtend bekend. Vorige week werd nog een oproep in verschillende talen gedaan.

Lees meer

Verkeer muurvast rond Eindhoven door groot ongeluk: A2 tot acht uur dicht

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdag gewond geraakt bij een ongeluk op de A2 bij Veldhoven. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. Hij was volgens de politie bij kennis. Het ongeluk, waarbij verder niemand betrokken was, zorgt dinsdagmiddag voor flinke vertraging rond Eindhoven. De problemen bij Eindhoven, op de A2 vanuit Maastricht, gaan volgens de ANWB lang duren.

Lees meer

Nieuwe beelden van rellen NAC opgedoken, gefilmd door relschoppers

Na afloop van NAC Breda - NEC liep het afgelopen zondag compleet uit de hand. Op internet zijn nieuwe beelden van de ongeregeldheden bij het NAC-stadion opgedoken, waarop van dichtbij te zien is hoe relschoppers een politiebusje van de ME belagen.

Lees meer

Coronanieuws: aantal besmettingen in Brabant met 32 procent gedaald

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws met betrekking tot de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

NAC-fan overleden nadat hij onwel werd tijdens rellen bij stadion

De NAC-supporter die tijdens de rellen na de wedstrijd tegen NEC onwel werd, is overleden. De man, NAC-supporter Ronald uit Oosterhout, werd onwel en werd bij het stadion gereanimeerd.

Lees meer

Lange files op A2 bij Eindhoven door ongeluk met drie auto's

Het verkeer op de snelweg A2 rond Eindhoven heeft deze dinsdagochtend te maken gehad met veel vertraging. Zowel in de richting van Eindhoven als in de zuidelijke richting was er filevorming bij vooral knooppunt Batadorp.

Lees meer

Laagste aantal nieuwe coronapatiënten in ziekenhuizen sinds oktober

In de Brabantse ziekenhuizen is afgelopen week het laagste aantal nieuwe coronapatiënten opgenomen sinds begin oktober 2020. Dat blijkt uit cijfers van het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) in onze provincie.

Lees meer

Bewoners moeten deel van de nacht buiten doorbrengen na loos brandalarm

Een brandalarm heeft maandagnacht geleid tot de ontruiming van een aantal huizen aan de Brandrood in Veldhoven. Het ging om een loos alarm, waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch mankement. Negen cliënten moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Lees meer

Sandra (53) wil weer leven en zoekt iemand die haar een nier wil geven

Sandra van Alten snapt dat ze nogal wat vraagt. Ze noemt een eventuele kandidaat zelfs bijna ‘de gek die het wil doen’. Maar dat wil niet zeggen dat haar oproep niet bloedserieus is. De 53-jarige Waalwijkse heeft een nier nodig. “Dan kan ik weer een beetje leven, want op deze manier heb ik er geen zin meer in.”

Lees meer

13 verwaarloosde katten uit huis gehaald in Tilburg

De dierenpolitie heeft afgelopen weekend dertien katten uit een huis in Tilburg gehaald. Ze werden verwaarloosd gevonden in vervuilde vertrekken. De dieren zijn naar een dierenarts gebracht waar ze zijn onderzocht en behandeld. Daarna zijn de katten door de politie op een andere plek ondergebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant