Openen in browser

        

Carjacker die fataal ongeluk veroorzaakte: drie nieuwe getuigen melden zich

Drie nieuwe getuigen die zondag de carjacker zagen rijden, hebben zich bij de politie gemeld. Dit na een oproep. De politie is speciaal op zoek naar mensen die de autodief in zijn gestolen Range Rover over de N279 hebben zien rijden, voordat hij in Den Bosch een fataal ongeluk veroorzaakte.

Lees meer

Tranen van geluk bij familie Harrie Lavreysen na goud: 'Onbeschrijfelijk'

Met tranen in de ogen zag de familie Lavreysen hoe 'hun Harrie' dinsdag een historische overwinning binnensleepte. De baanwielrenner uit Luyksgestel pakte samen met zijn teamgenoten goud op de Olympische Spelen op de teamsprint. "Ik ben zo onbeschrijfelijk trots! We leven hier al jaren naartoe", vertelt moeder Loes.

Lees meer

Door muizenplaag kunnen klanten Albert Heijn nog niet hamsteren

De Albert Heijn aan het Cassandraplein in Eindhoven is vanwege een calamiteit gesloten, staat op de deur. Een bejaarde klant vraagt zich af: "Maar wat is die calamiteit? Wat zegt U, een muizenplaag?” Een blik van afschuw komt er op haar gezicht. De vrouw heeft er vorige week nog boodschappen gedaan.

Lees meer

Motorrijder (43) overleden na val op rotonde

Een 43-jarige man uit Waalwijk is maandagavond overleden na een motorongeval op een rotonde in Kaatsheuvel. Het lijkt te gaan om een eenzijdig ongeval, zegt de politie.

Lees meer

Marcel deelt beelden waarop auto in brand wordt gestoken om dader te pakken

Marcel Schoenmakers is woedend: de auto van zijn dochter is zaterdagochtend in brand gestoken. Althans, daar lijkt het op na het bekijken van de bewakingsbeelden. “Het is levensgevaarlijk. Als die auto tegen een gevel aanstaat, vliegt het hele pand in de fik!”

Lees meer

Jongen (11) uit Oss mishandeld door leeftijdsgenootje, politie zoekt dader

Wie kent deze jongen? Die vraag stellen de wijkagenten van de Osse wijk Ruwaard via Facebook. Als hij zich namelijk niet voor 12 augustus meldt, zal de politie camerabeelden delen waarop de jongen te zien is.

Lees meer

Lichaam gevonden in kanaal bij Mierlo, geen misdrijf

In het kanaal langs de Vamweg in Mierlo is dinsdagochtend een lichaam gevonden. Dat meldt de politie. Het is nog onbekend of het om een man of een vrouw gaat.

Lees meer

Muizenoverlast in Albert Heijn Eindhoven, winkel voorlopig dicht

Het filiaal van Albert Heijn (AH) aan het Cassandraplein in Eindhoven is afgelopen zaterdag gesloten wegens muizenoverlast. Het grondig schoonmaken van het pand kan enkele dagen duren, zo meldt een woordvoerder van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA). De supermarkt gaat pas open wanneer de NVWA de situatie heeft goed gekeurd.

Lees meer

Nieuw meldpunt malafide puppyhandel, probleem het grootst in Brabant

Het is Dierenwelzijnsorganisatie House of Animals al jaren een doorn in het oog: malafide puppyhandel en broodfokkers. De meeste klachten over die fokkers komen al jaren uit Brabant, vertelt woordvoerder Karen Soeters: "Vooral vanuit de omgeving Eindhoven en Tilburg krijgen we veel meldingen van zieke en zwakke puppy's." Sinds dinsdag heeft de organisatie er een speciaal meldpunt voor.

Lees meer

Coronanieuws: 354 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze dinsdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Annemiek Bekkering pakt na spannende slotrace brons op Olympische Spelen

Na een spannende race heeft Annemiek Bekkering in de olympische Baai van Enoshima brons gewonnen. De Veghelse kwam met haar zeilpartner Annette Duetz als negende over de finish, dat was net genoeg voor een derde plek in het eindklassement.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan