Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Burgemeester Tilburg wil coffeeshops Ochtendgloren en Grass Company definitief sluiten

Burgemeester Weterings van Tilburg wil twee vestigingen van coffeeshopketen The Grass Company sluiten. Het gaat om coffeeshops The Grass Company aan de Spoorlaan en Ochtendgloren aan de Piusstraat.

Lees meer

Lokaal Brabant sluit aan bij coalitievorming en helpt nieuwe provinciebestuur aan meerderheid

Lokaal Brabant is de vierde politieke partij in de gesprekken over de coalitievorming in Noord-Brabant. VVD, Forum voor Democratie en CDA hebben voldoende gezamenlijke basis gevonden om verder te spreken over een akkoord op hoofdlijnen. Dat heeft de provincie Noord-Brabant dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer

Man met coronavirus ligt in Catharina Ziekenhuis, zijn vrouw en enkele personeelsleden worden getest

In het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven ligt een patiënt die besmet is met het coronavirus. Hij en zijn vrouw worden in isolatie verpleegd. Ook bij de vrouw is een verdenking van corona. Zij wordt getest.

Lees meer

LIVEBLOG CORONA: 15 mensen besmet in Brabant

Het coronavirus verspreidt zich snel over Nederland. Dinsdag kwamen er zes nieuwe patiënten bij in onze provincie. In Nederland zijn nu in totaal 24 mensen besmet.

Lees meer

Coronavirus vastgesteld bij vrouw uit Eindhoven, was met familie in Noord-Italië

Het coronavirus is vastgesteld bij een vrouw uit Eindhoven. Dat heeft het RIVM bekendgemaakt. De vrouw zit in thuisisolatie. Ook haar partner blijft de komende veertien dagen thuis. De vrouw heeft het virus opgelopen in Trentino. Ze was daar op vakantie met familieleden. De vrouw is de zus van de coronapatiënt uit Helmond.

Lees meer

Zanger Jack van Raamsdonk is weer welkom bij FC Den Bosch na ophef over racistisch bericht

Zanger Jack van Raamsdonk is weer welkom bij zijn club FC Den Bosch. De voetbalclub zette eerdere de samenwerking met de zanger stop, nadat er een racistisch bericht op zijn Facebookpagina was verschenen. Zelf heeft hij altijd gezegd dat hij niets met het omstreden bericht te maken heeft en dat zijn account was gehackt.

Lees meer

Nieuwe patiënt met coronavirus ligt in Amphia Ziekenhuis in Breda

In het Amphia Ziekenhuis in Breda is een vrouw met het coronavirus opgenomen. Dat bevestigde het ziekenhuis dinsdag. In heel Brabant zijn nu in totaal elf mensen besmet met het virus.

Lees meer

Aanhoudingen voor gewelddadige ontvoering in Roosendaal

De politie heeft dinsdag twee mannen opgepakt die betrokken zouden zijn bij de gewelddadige ontvoering in Roosendaal van vorig jaar oktober.

Lees meer

Drie nieuwe coronapatiënten in gemeente Altena, in Brabant nu 14 gevallen

In de gemeente Altena zijn drie nieuwe patiënten met het coronavirus vastgesteld. Dat meldt de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant dinsdag. De GGD zegt bezig te zijn met verder onderzoek naar mogelijke besmettingen binnen de gemeente.

Lees meer

Brand in Helmonds hotel snel onder controle

In het Fletcher Hotel aan de Scheepboulevard in Helmond is dinsdagmiddag brand uitgebroken. Het hotel werd ontruimd. Het sein brand meester kon snel gegeven worden.

Lees meer

Automobilist uit Roosendaal (25) overleden na ongeval in Rijsbergen

Na een verkeersongeval op de Ettenseweg in Rijsbergen is maandag een 25-jarige man uit Roosendaal om het leven gekomen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant